pravac kod frizera!

Ovo su 4 najbolje frizure za tanku kosu: Izbacite iz rutine teške regeneratore i ulja! (FOTO)

Velik broj ljudi muče problemi poput tanke kose koji mogu biti uzrokovani genima, ali i nezdravim načinom života

Nega
Autor:
Ovo su 4 najbolje frizure za tanku kosu: Izbacite iz rutine teške regeneratore i ulja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ako imate tanku kosu, to znači da je svaka pojedinačna vlas – je mekana , ima nedostatak volumena i brzo gubi oblik. Ali , baš kao što pravi karmin za usne može da učini vaše usne punijima, a pravi ajlajner može učiniti vaše oči većima, tako i prava frizura tanku kosu može pretvoriti u naizgled gustu grivu. Ako imate tanku kosu kojoj nedostaje volumena i teško ju je oblikovati, možda je vreme za odlazak u frizerski salon.

Srećom, postoje optičke varke koje može kreirati vaš frizer kako bi vam kosa izgledala gušće. Ako imate finu ili tanku kosu, frizura koju odaberete je izuzetno važna. Poznato je da su ravne linije uvik bolje, a ako se odlučite za slojeve, neka budu minimalni. Bob, lob ili duga kosa otprilike jednake dužine, kao i piksi frizura izvrsni su za ovu vrstu kose. Uz to, bilo bi dobro da izbegavate teške proizvode za kosu kao i prekomerno oblikovanje kose, po svaku cenu.

Najveće greške kod oblikovanja tanke ili fine kose je upotreba jakog regeneratora ili teških ulja. Zbog toga će tanka kosa brzo izgledati masno. Uz to, ona će biti mnogo teža, što će sprečiti njen potencijal za voluminozan, lepršav izgled. Tada vam neće pomoći ni strateški ošišana frizura.

U nastavku možete videti koje su najbolje frizure za tanku kosu koja će izgledati gušće nego ikad, a i održavanje će biti mnogo jednostavnije.

BOB SA ILI BEZ ŠIŠKI

BOB S MINIMALNIM SLOJEVIMA

DUŽA, RAVNO OŠIŠANA KOSA SA SLOJEVIMA KOJI UOKVIRUJU LICE

PIKSI FRIZURA

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs