Prijavila ga policiji

VEZAO ME JE KABLOVIMA, UDARAO BIČEM, JURIO SEKIROM: Šokantna ispovest GLUMICE o zlostavljanju od strane ČUVENOG MUZIČARA

Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kad je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru,priznala je Esma

Celebrities
Autor:
VEZAO ME JE KABLOVIMA, UDARAO BIČEM, JURIO SEKIROM: Šokantna ispovest GLUMICE o zlostavljanju od strane ČUVENOG MUZIČARA
Foto: Profimedia

Šarmantna glumica glumica Esme Bjanko, koju smo upoznali u hit seriji "Igra prestola, još jedna je u nizu devojka, koja je prijavila pevača Merlina Mensona za zlostavljanje.

Par je bio u vezi od 2009. do 2011. godine, a konačno je smogla snage da prizna da ju je Menson skoro pa uništio.

"Bio je nasilan, vezao me je kablovima, udarao bičem. Osećala sam se prestravljeno, ali sam rekla samoj sebi: "Menson je samo teatralan. Stvorićemo veliku umetnost", istakla je glumica i dodala:

"Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kad je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru", potresno priča glumica.

Bilo je dana kada ju je nožem rezao po stomaku i tada je bila sigurna da će je ubiti.

"Sećam se samo da sam ležala i nisam se borila. Bio je to trenutak u kom sam izgubila svaki osećaj nade i sigurnosti."

Esme je pobegla iz Mensonove kuće u junu 2011. dok je on spavao. Tome je prethodio incident kad ju je jurio sekirom oko kuće.

Podsetimo, pet žena je optužilo Mensona za seksualno zlostavljanje, mučenje i silovanje, a prva je progovorila njegova bivša verenica Rejčel.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs