Neverovatno

Amerikanci BESNI na DŽASTINA TIMBERLEJKA: Nakon OVOG niko ne želi da ga vidi! Stari GREH isplivao na videlo!

Novi dokumentarni film o Britni Spirs izazvao je pobunu na Tviteru. Pratioci ove drušvene mreže su sav svoj bes usmerili ka jednom čoveku - Džastinu Timberlejku

Celebrities
18:11h Autor:
Amerikanci BESNI na DŽASTINA TIMBERLEJKA: Nakon OVOG niko ne želi da ga vidi! Stari GREH isplivao na videlo!
Foto: Profimedia

Korsnici Tvitera besni su na pevača Džastina Timberlejka (40), nakon što su pogledali novi dokumentarni film o Britni Spirs i sada zahtevaju da se pevač izvini Britni, ali i pevačici Dženet Džekson zbog - javnog poniženja!

Pomenuti dokumentarac "Framing Britney Spears", govori trogodišnjoj vezi Džastina i Britni, početkom 2000ih, a u tim segmentima Timberlejk je prikazan kao negativac. Izgleda da je Džastin imao određenu korist od veze sa Britni, dok je pevačica u tom periodu prolazila kao "bos po trnju".

Na primer, u filmu je prikazan jedan snimak radio emisije u kojoj Džastin priča o njihovom seksualnom životu, dok je Britni očigledno neprijatno.

U isto vreme, mediji su bili surovi prema pevačici, sramoteći je na svakom koraku. Kompilaciju takvih neprijatnih situacija, napravio je i jedan od njenih obožavaoca.

Britni Spirs je kao zombi: Advokat pevačice kaže da je ona kao pacijent u komi-nije u stanju da potpiše ni jedan papir!

"Ako ne volite Džastina Timberlejka, nakon ovog dokumentarca ćete ga mrzeti. Priznajtem da ima dobru muziku, što se za njegov karakter ne može reći," jedan je od tvitova na pomenutoj mreži.

Dok su mediji direktrno i indirektno Britni predstavljali kao devojku lakog morala, Džastin je za to vreme veličan, što je pevač iskoristio za razvoj svoje solo karijere.

Iako nije poznato da li je Džastin "profitirao" od njihovog raskida, Britni sigurno nije, jer njen imidž (pop princeze) je nakon raskida sasvim propao, kao i njeno mentalno zdravlje.

"Ljudi su se odnosili prema njoj kao prema nekoj srednjoškolskoj drolji, dok su njega doživljavali kao zvezdu," rekao je kritičar Njujork Tjmsa Vesli Moris u dokumentarcu.

Iako se čini da Britni ništa ne zamera Džastinu, mnogi njeni obožavaoci su besni zbog dvostrukih standarda te traže do pevača da se javno izvini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs