pRIZNANJE

Pokajničke reči Džastina Timberlejka: Malo sam se zaneo...(FOTO)

Glumac je pokušao da opravda svoje nedavno, neodgovorno ponašanje u javnosti

Celebrities
Autor:
Pokajničke reči Džastina Timberlejka: Malo sam se zaneo...(FOTO)
Foto: Profimedia

Džastin Timberlejk (38) je nakon dve nedelje od skandala, odlučio da se javno izvini ženi Džesiki Bil.

1 / 2 Foto: Profimedia

Par je u jednom kafiću sedeo i prisno se držao za ruke, dok je bilo očigledno da Džastin ne nosi burmu i da ima nečasne namere prema mladoj glumici. Paparaci su par fotografisali i sutradan ujutru kako izlazi iz iste prikolice, a njegova supruga, Džesika se na pitanja novinara hrabro smeškala.

Razvodi se Nenad Pagonis: Krah ljubavi nakon 9 godina braka!

foto: Profimedia

Nakon dve nedelje od "neprijatnosti" koje je priredio svojoj supruzi, Džastin se oglasio javno, na Instagramu i to sledećom objavom:

"Pokušavam da se držim dalje od ogovaranja, ali moja porodica i ja smatramo da je neophodno da prokomentarišem skorija govorkanja koja su povredila ljude koje volim.

Pre nekoliko nedelja, napravio sam strašnu grešku u proceni - ali da bude jasno - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice.

Te noći sam popio previše i iskreno mi je žao zbog mog ponašanja. Ovo nije uzorno ponašanje koji želim da moj sin sledi.

Izvinjavam se svojoj neverovatnoj ženi i porodici zbog toga što sam ih izložio neprijatnoj situaciji, samo želim da se fokusiram na to da budem najbolji otac i muž.

Ponosan sam što radim na filmu Palmer. Radujem se radu na ovom filmu i nestrpljivo čekam da ga ljudi vide."

Šta mislite ko mu je smislio ovo izvinjenje? Da li su ovo istinite, pokajničke reči Džastina Timberlejka ili su mu ovo sastavili PR tim ili supruga? Podelite svoje mišljenje sa nama u komentarima ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs