Iskreno

Devojka Kijanu Rivsa: Evo zašto sam odlučila da se ne farbam! (FOTO)

Rano sam osedela i od dvadesete do tridesete farbala sam se u sve moguće boje, kaže ona

Celebrities
Autor:
Devojka Kijanu Rivsa: Evo zašto sam odlučila da se ne farbam! (FOTO)
Foto: Profimedia

Aleksandra Grant (46), umetnica koja se u poslednje vreme našla u fokusu medija zbog romantične veze sa Kijano Rivsom, objasnila je zašto ne farba svoju sedu kosu.

""Rak dojke povezan je sa trajnim bojama za kosu i hemijskim sredstvima za ispravljanje kose. To su potvrdila istraživanja na skoro 50000 žena."

Današnje vesti... Brojevi su zapanjujući, posebno kada se radi o boji. Prerano sam osedela, u dvadesetim... i farbala sam kosu u sve moguće boje i nisam više mogla da podnesem toksičnost farbi," napisala je ona.

Koga to Kijanu Rivs drži za ruku: Da li se najvećem holivudskom baksuzu konačno osmehnula sreća? (FOTO)

"Kada sam bila u tridesetim, dozvolila sam da mi kosa pobeli... Volim i podržavam svaku ženu koja sama odabere kako želi da izgleda.

Ali ako žena oboli ili propadne od standarda lepote koji se nameće, onda hajde da razgovaramo o tim standardima. Ljubav svim ženama!"

Podaci koje umetnica navodi na početku svoje izjave, objavljeni su u međunarodnom časopisu i oni predstavljaju studiju koja je dokazala da boje i sredstva za ispravljanje kose mogu biti povezana sa kancerogenim jedinjenjima koja uništavaju srce.

Aleksandra je prva devojka Kijana Rivsa još od Dežnifer Sime, koja je tragično nastradala u nesreći 2001. godine.

Kijanu Rivs, dobrotvor novog doba: O njegovim dobrim delima pričaju ljudi kojima je pomogao!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs