NEVEROVATNA PROMENA!

RAZVELA SE, NAŠLA NOVOG DEČKA, PROMENILA LIČNI OPIS: Ovako sada izgleda najlepša žena u HOLIVUDU! (FOTO)

Šiške s kakvima je Megan Foks osvanula na Instagramu svog frizera poželeli smo iste sekunde, a sudeći po broju slavnih lepotica koje se odlučuju na rez, ovog ćemo ih proleća često gledati.

Nega
Autor:
RAZVELA SE, NAŠLA NOVOG DEČKA, PROMENILA LIČNI OPIS: Ovako sada izgleda najlepša žena u HOLIVUDU! (FOTO)
Megan Foks, Foto: Profimedia

Ako ste ikada gledajući se u ogledalo pomislili kako bi možda bila dobra ideja odseći šiške, sada je savršen trenutak za takav potez jer svakodnevno gledamo na primeru mnogih slavnih lepotica kako je u pitanju najčešće promena nabolje, a lista onih koje se odlučuju na šiške sve je duža.

Megan Foks je poslednja u nizu koja nam je pokazala kako teško da postoji ženstvenije i prefinjenije osveženje imidža od ovoga, bilo da su u pitanju prave ili tek klip-on šiške.

Meganin frizer Dimitris Gianetos objavio je na Instagramu fotografiju nove frizure svoje klijentkinje na kojoj je možemo videti s visokom punđom i gustim šiškama koje su blago isfenirane u stranu dok joj talasasti uvojci nežno uokviruju lice. Iako je ovu frizuru do savršenstva verovatno dovodio satima, krajnji rezultat je frizura koja deluje neverovatno prirodno, ženstveno i elegantno i zahvaljujući kojoj Megan deluje nekoliko godina mlađe.

Inače, ovo nije prvi put da se Megan poigrava sa šiškama. Nosila je šiške i na Met Gali 2021., a njen frizer zaslužan za to izdanje rekao je kako je izgled inspirisan pin-up ikonom Beto Pejdž.

'Oduvek sam želeo na Megan izvesti pin-up referencu pa sam, kad sam video ovu haljinu, odmah pomislio da bi kosa trebalo da bude sklonjena s njenog lica i zaglađena', napisao je na svom Instagramu idodao: 'Da bih dodao pin-up vajb, odlučio sam se za moderne super tupe šiške inspirisane legendarnim stilom Beti Pejdž.'

Moramo priznati da joj i jedne i druge fantastično stoje i da smo, momentalno i sami poželeli promenu u vidu šiški.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs