modni saveti

ULTIMATIVNIH 5 MODNIH TRENDOVA ZA JESEN 2022: Neke komade garderobe već imate u ormaru i možete ih sjajno iskoristiti

Saznajte u nastavku koji će modni trendovi za jesen 2022. godine biti dominantni.

Moda
16:01h Autor:
ULTIMATIVNIH 5 MODNIH TRENDOVA ZA JESEN 2022: Neke komade garderobe već imate u ormaru i možete ih sjajno iskoristiti
Foto: Profimedia

Analiziraju kolekcije najpoznatijih modnih kreatora, britanski "Vog" je došao do pet najvećih modnih trendova za jesen 2022. godine, a neki od njih će vas verovatno iznenaditi.

Pogledajte koji odevni predmeti će dominirati tokom jeseni.

1. Strukirana odeća

Struk ove jeseni mora biti naglašen, prema mišljenju svetskih modnih kreatora. Koji god odevni predmet da je u pitanju, poželjno je da ga ističe.

2. Bela potkošulja

Da, da, dobro ste porčitali! Poznate modne kuće da se bela košulja idealno kombinuje sa farmerkama, maksi suknjama i pantalonama.

3. Dvostruki džemper

Modni stručnjaci savetuju da se ove jeseni kombinuje nekoliko slojeva vunenih stvari. Šanel je predstavio setove džempera i suknji, a poručuju da sami možete da se igrate kombinovanjem različitih uzoraka i boja omiljenih vunenih komada.

4. Predugi odevni komadi

Od kraja septembra dani su rezervisani za duge suknje, haljine, kapute, jakne i majice. Dakle, pripremite se za haljinice koje se vuku po zemlji i bluze sa dugim rukavima koji prelaze preko šaka.

4. Bomber jakna

kako bi se zaštitili od hladnoće. Šivene su od kože i krzna, međutim, materijali od kojih se danas prave su se umnogome promenili. Pre nekoliko godina su postale jedan od najpopularnijih odevnih predmeta, definitivno će obeležiti i period pred zimu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs