otkrila detalj o njegovom ljubavnom životu

MAJKA MILANA MARIĆA SAMO SE JEDNOM POJAVILA U MEDIJIMA: I tada je otkrila nešto što o njemu niko nije znao

Majka Milana Marića prvi put se pojavila u emiji Sceniranje i otkrila zanimljive detalje iz njegovog privatnog života. Gordana je ponosna na svog sina.

Porodica
13:17h Autor:
MAJKA MILANA MARIĆA SAMO SE JEDNOM POJAVILA U MEDIJIMA: I tada je otkrila nešto što o njemu niko nije znao
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poznati glumac Milan Marić doživeo je ogromnu slavu. Ulogom u filmu Toma, u kojem je igrao čuvenog pevača Tomu Zdravkovića, osvojio je srca publike.

Mesecima se pričalo o tome kako je Milan maestralno "skinuo" pevačev lik, a pre pomenutog filma proslavio se i ulogom u seriji Državni službenik.

Velika podrška i oslonac u njegovom životu jeste njegova majka Gordana. Ona je ujedno i najvažnija žena u njegovom životu.

Milan Marić
foto: Printscreen/Instagram/Eugensmesni

Ona se retko pojavljuje u javnosti, a gostujući jednom prilikom na Kurir televiziji, u popularnoj emisiji Sceniranje otkrila je kakav je njen mezimac u privatnom životu, te da li se ona meša u njegove odluke.

Gordana je istakla da njen sin ne može da sakrije kad je zaljubljen, te da će njegova izabranica uživati pored njega.

Majka Milana Marića, Milan Marić
foto: Printscreen Youtube/ Kurir

"Nemam pristrasnost da je on moj "Bog", "svetac". Ako je napravio izbor, da mu je lepo i da ga partnerka čini srećnim - ona ima da uživa. Kada se zaljubi Milanu se to vidi po izgledu, osmehu, kretanju, sve je to lepo. Malo je zatvoreniji tip. Milane, ovo je trenutak kada sam pristala javno da kažem da si ti moj motiv za život, snaga i sreća "- rekla je ona.

Ona je otkrila i kako je izgledao trenutak kada se Milan rodio.

"Sećam se kao da je bilo juče, da su te mlade doktorke rekle: "Ovaj je odlučio da se rodi!" Kod placente previje svaka trudnoća je rizična i mnoge bebe se ne rode" - rekla je Gordana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs