LEPA KUMA

ZNAJU SE OD 12. GODINE I NERAZDVOJNE SU: Ova fatalna lepotica će biti kuma na venčanju Anastasije Ražnatović!(FOTO)

Prijateljstvo od malih nogu krunisaće kumstvom

Celebrities
Autor:
ZNAJU SE OD 12. GODINE I NERAZDVOJNE SU: Ova fatalna lepotica će biti kuma na venčanju Anastasije Ražnatović!(FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ćerka poznate folk dive Svetlane Cece Ražnatović i muzička zvezda u usponu - Anastasija Ražnatović u stabilnoj je vezi sa izabranikom Đorđem Kuljićem, pa mnoge ne bi iznenadilo da pevačica stani i na "ludi kamen". O tome se svakako dosta govorka, pogotovo od kada se mladi par uselio u svoj novi skupoceni stan u centru Beograda.

Kada taj dan dođe, nema sumnje da će mlada pevačica odabrati prelepu venčanicu, da će spisak zvanica biti impozantan, kao i da će se o veselju pričati mesecima pre i posle. Slično kao i kada se udavala njena majka...

LUKSUZ NEDOSTUPAN NAMA, SMRTNICIMA: Stan Anastasije Ražnatović je demonstarcija bogatstva!(VIDEO)

Iako o tom danu još uvek nema polemike, Anastasija je jedno već odlučila, a to je ko će joj biti kuma.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje, kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Tara je inače unuka bivšeg legendarnog fudbalskog trenera Velibora Bore Milutinovića, a ćerka poznatog televizijskog lica Dragane Milićević i fudbalera Uroša Milutinovića. Tarina mama je od 1991. do 1997. bila novinarka, urednica redakcije i urednica programa na Studiju B, a potom do 2002. urednica PG "Mreža".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs