ON JE OSVOJIO NJENO SRCE

DEČKO JE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ, A SA PIKSIJEVOM ĆERKOM ŽIVEO U NJUJORKU: Evo ko je famozni zavodnik-Đorđe Kuljić!(FOTO)

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, svojevremeno je otkrila da je njen najbolji drug upravo Đorđe Kuljić.

Celebrities
Autor:
DEČKO JE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ, A SA PIKSIJEVOM ĆERKOM ŽIVEO U NJUJORKU: Evo ko je famozni zavodnik-Đorđe Kuljić!(FOTO)
Foto: Kurir/ Zorana Jevtić

On je, inače, postao javnosti poznat kao dečko Anastasije Ražnatović, ali izgleda da ona nije zedina ćerka poznate ličnosti sa kojom je Đorđe blizak.

Anja je povodom Đorđevog 30. rođendana objavila zajedničku fotografiju, pa odala detalje koje javnost do tada nije znala. Između ostalog, otkrila je to da je sa Đorđem živela u Njujorku:

"Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njujorku. Ukrao je sve moje drugarice. Htela sam da mi bude deveruša, ali to bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad", poručila je tada Anja.

Nakon duge veze sa Kostadinom Terzićem, te povezivanja sa nekoliko momaka među kojima je bio i košarkaš Miloš Teodosić, Anastasija Ražnatović konačno uživa u stabilnoj vezi, a mladi par je nedavno pazario i skupocenu nekretninu u centru Beograda.

Anastasijino srce osvojio je zgodni Novosađanin, koji potiče iz ugledne i imućne porodice.

Đorđe je pod lupu javnosti dospeo prvi put 2014, kada su ga dovodili u vezu sa Stanijom Dobrojević. Iako ni Đorđe ni Stanija to nikada nisu želeli da potvrde, njihove zajedničke slike iz jednog hotela u Crnoj Gori, dospele su u medije. Pored Stanije, Đorđa su dovodili i u vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs