Plejbojeva zečica bila poznata po skandalima, ona je njena kopija: Nije se znalo ko joj je otac, a danas su nerazdvojni

Iznenadna smrt Ane Nikol Smit potresla je svet, a ona danas izgleda kao njena kopija

Celebrities
Plejbojeva zečica bila poznata po skandalima, ona je njena kopija: Nije se znalo ko joj je otac, a danas su nerazdvojni
Foto: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

Danijelin Birkhead je 17-godišnja ćerka legendarne Plejbojeve zečice i pop-ikone 90-ih Ane Nikol Smit, čija je tragična smrt 2007. godine podigla veliku prašinu u svetskim medijima.

Nakon majčine smrti Danijelin živi s ocem, 51-godišnjim fotografom Larijem Birkhedom koji društvene mreže između ostalog koristi i za deljenje zajedničkih trenutaka sa svojom mezimicom.

Pa je tako ponosni otac nedavno objavio sliku sebe i ćerke s popularne konjske trke Kentaki Derbi, sad već tradicionalni događaj koji njih dvoje posećuju svake godine.

Tim povodom prigodno su se obukli, pa je tako Lari nosio elegantno odelo i šarenu kravatu, dok je Danijelin obukla svečanu crvenu haljinu. Ipak, fanovi su najpre primetili jednu drugu stvar.

- Ona je predivna. Izgleda baš kao njena majka. U njoj vidim mladu Nikol. Učinio si sjajan posao odgajajući je, napisala je jedna od obožavateljki, primetivši da 17-godišnja devojka iz godine u godinu sve više liči na svoju poznatu majku.

Inače rođenje Danijelin su pratile televizijske kamere, a svi su se pitali ko je otac devojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da je dete njihovo, ali starleta je kao oca upisala Hovarda Sterna.

Rekla je kako je njen preminuli suprug otac deteta jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. DNK analiza je ipak pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

Stil / večernji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs