KAŽU DA JE MAMINA KOPIJA

IMALA JE SAMO 6 MESECI KADA JOJ SE MAJKA UBILA: Kako danas izgleda ćerka najnesrećnije plavuše! (FOTO)

Ćerka Ane Nikol Smit danas je tinejdžerka!

Lepi & Zdravi
Autor:
IMALA JE SAMO 6 MESECI KADA JOJ SE MAJKA UBILA: Kako danas izgleda ćerka najnesrećnije plavuše! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na večeri Barnstable Brown Gala, kojoj su prisustvovale brojne slavne ličnosti, pojavila se i 15-godišnja Danijelin Birkhead plave kose i neodoljivog osmeha, a koji je mnoge posetio na pokojnu starletu Anu Nikol Smit.

Odevena u legendarni stajling iz 2003. godine, u kojem je Dženet Džekson došla na trku Kentucky Derby, svojom pojavom je ipak sve podsetila na pokojnu majku.

U crnom odelu, s prevelikim remenom i poštarskom kapom na glavi, Danijelin nije uspela da sakrije plavu kosu, poput svoje majke, ali i identičan pogled i osmeh.

Inače, tu odevnu kombinaciju kupio je njen otac Lari Birkhead na jednoj od aukcija Julien'sa, čime se sam pohvalio na njihovom zajedničkom Instagramu, a potom je objavio fotografije s večere Barnstable Brown Gala, na kojoj su imali prilike da upoznaju Dženet Džekson i fotografišu se s njom.

Za Danijelin i njenog oca Kentucky Derby ima posebno značenje jer je upravo tamo početkom 2000-ih upoznao Anu Nikol Smit sa kojom je uplovio u ljubavnu vezu.

Par je dobio ćerku 2006. godine i to samo pet meseci pre nego što je bivša Plejbojeva zečica pre nego što se slučajno predozirala lekovima u 39. godini života i preminula.

- Dannijelin je sada tinejdžerka, a ne zna mnogo činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam - zašto joj ne pokazao njezne početke? Iskreno, ni sam nisam znao neke detalje iz njenog života', ispričao je svojevremeno Leri.

Da podsetimo, fatalna plavuša Ana Nikol Smit bila je jedna od najpoznatijih Plejbojevih zečica, a javnost je šokirala odlukom da se sa samo 26 godina uda za 89-godišnjeg milijardera J. Hauarda Mašhala II.

Njena životna priča nije bila nimalo lepa. Nakon kraha prvog braka s Biilijem Vejnom Smitom, s kojim je dobila sina Danijela, počela je da radi kao striptizeta, a život joj se okrenuo za naglavačke nakon što se skinula za Plejboj.

U striptiz klubu upoznala je budućeg supruga, 89-godišnjeg tajkuna, a sve vreme je govorila da nije sponzoruša i da nije s njim zbog novca.

-Niko me nikada nije voleo i poštovao kao on. Volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzoruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pege', izjavila je svojevremeno Ana Nikol,koja je postala udovica nakon nešto više od godine dana braka.

Njen suprug preminuo je od upale pluća, a onda je krenula drama sa sudskim sporovima nakon što je njegov sin utvrdio da brak nije bio važeći, uz tvrdnju da je njegov otac bio prestar i senilan. Taj spor trajao je do njene smrti, a u međuvremenu je starleta počela da pronalazi utehu u narkoticima. Sve gori postao je i njen odnos sa sinom Danijelom ,te ga je u jednom trenutku izbacila iz kuće.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Ona je tada saznala da je trudna, a porođaj su pratile i televizijske kamere. Sve to vreme nije želela da otkrije ko je otac deteta. Čak je i njen advokat Hauard K. Stern priznao pred kamerama da je bio s njom u dugoj vezi, tvrdeći da je on otac devojčice, a onda su se s istim tvrdnjama pojavila još dvojica muškaraca - prvi je bio suprug Zsa Zse Gabor, Frederik Prinz von Anhalt, a drugi njen bivši telohranitelj Aleksander Denk. DNK analiza pokazala je da je otac fotograf Lari Birkhead, s kojima Danijelin danas i živi.

Samo tri dana nakon rođenja ćerke Ana Nikol Smit proživela je novu tragediju. Tada 20-godišnji sin Danijel došao je da je poseti pa su se pomirili, a kao znak pomirenja odlučio je da prespava u njenoj bolničkoj sobi, u kojoj su ga ujutro pronašli mrtvog.

Smrt je nastupila predoziranjem. Sve to dovelo je starletu u teško psihičko stanje, te je sve češće razmišljala o smrti, a njene suicidalne misli obistinile su se 8. februara 2007. godine, kada je pronađena mrtva u sobi 607 hotela Hard Rock na Floridi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs