Iznenadiće vas kako izgleda dom Milomira Marića i Vesne Radusinović: U luksuznoj oazi 1 stvar ima godinama posebno mesto

Milomir Marić i Vesna Radusinović su jedna od najzanimljivih parova na našoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča ostavlja bez daha!

Enterijer
11:32h
Iznenadiće vas kako izgleda dom Milomira Marića i Vesne Radusinović: U luksuznoj oazi 1 stvar ima godinama posebno mesto
Foto: Printscreen Instagram - vesnaradusinovicofficial

Novinar Milomir Marić ne prestaje da intrigira javnost svojim ponašanjem i načinom života, a slovi za jednog od najčitanijih i najinteligentnijih ljudi u Srbiji. Iako je kroz impoznatnu karijerju prošao kroz razne stvari, jednog pravila se uvek dršao - privatni život uvek je držao samo sa sebe. Nekada bi kroz šalu otkrio neke detalje, ali nikada svoju intimu nije davao na tacni. Već skoro tri decenije e u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović, a uprkos tome što nikada nisu ozvaničili svoju vezu, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na našoj javnoj sceni.

I pored medijskog interesovanja za njihov odnos, koje ne jenjava godinama, uspeli su da sačuvaju porodični mir. U javnosti se retko pojavljuju kao par, zajedničke intervjue daju još ređe, ali na osnovu fotografija koje Vesna s vremena na vreme objavi na svom „Instagramu“, jasno je da je ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje prisutna.

Milomir Marić
foto: Privatna Arhiva

Ipak, njihova priča, po mnogo čemu netipična, počela je znatno ranije.

- Znate li vi kako sam upoznao Vesnu? E, to vam je priča za novine. Bio sam mlad novinar, obilazio sam bivšu Jugu i pisao o noćnom životu. Otišao sam u Podgoricu i ugledao devojčicu, lepu kao lutka, kako izlazi iz gimnazije. Prišao sam joj da se upoznamo, pa smo seli na klupu u parku pored Morače. Pitao sam je da se vidimo opet, rekla je da ne može jer ide kod babe na Skadarsko jezero. I tako smo se rastali - ispričao je svojevremno Marić.

Godinama kasnije putevi su im se ponovo ukrstili u Beogradu. Vesna se u međuvremenu udala za Dževdeta Tuzlića, filmskog kritičara iz Sarajeva, sa kojim je dobila sina Vedrana. No, taj brak nije potrajao. Postala je uspešna novinarka, pa su ona i Milomir neko vreme bili kolege u „Profilu“. Ubrzo se rodila i ljubav.

-Živeli smo zajedno dve godine, a ja sam tek onda shvatio da je to ona ista devojčica sa kojom sam sedeo u parku. Rekla mi je: ’Jeste, to sam ja. Nisam smela ranije da ti kažem, da ne misliš da sam luda’, otkrio je Milomir.

Milomir Marić
foto: Privatna Arhiva

Pokazao joj je čuvenu priču koju je napisao pre 20 godina baš o njihovom upoznavanju, a njenu reakciju možete samo da zamislite.

Novinar od čije britke reči i danas mnogi strepe sebe opisuje kao „papučara“: „Nisam bio ni sa jednom ženom pre Vesne. Ona ih je sve izbrisala, izvršila mi je lobotomiju.“

Put do Vesninog srca nije pronašao na uobičajen način.

- Nikada se nije trudio da me osvaja, bar ne na onaj uobičajeni način koji podrazumeva udvaranje, cveće i poklone, jer oboje znamo da bi to bila propast. Ne hajem mnogo za manifestne izlive ljubavi i da svi treba da vide koliko me voli. Osvajao me je, pre svega, svojom drskošću, cinizmom i humorom. Ali ono što je tako čvrsto vezalo Marića i mene jeste njegova ljubav sa Vedranom - rekla je Vesna.

Vesna Radusinović, Milomir Marić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Život sa glavnim i odgovornim urednikom „TV Happy“ ima svojih mana, ali autorka brojnih romana koje žene obožavaju našla je kompromisno rešenje.

- Ne mogu da prežalim što mi je televizija ’otela’ muža. Ranije je zabavljao samo mene i ja sam u tome uživala. Otkako je počeo da zabavlja celu Srbiju, za mene tu ’leba nema. Mogu jedino da uključim televizor i da ga gledam, da se malo nasmejem. Ali u to doba obično nisam budna. A hvali se da je najduhovitiji dok se ja ne probudim. Tako vam je to - zaključila je Vesna.

Kako izgleda njihov dom u srcu Beograda?

Njihov dom u blizini Botaniče bašte u Beogradu obiluje detaljima koji oslikavaju njihov životni stil, a jedan kutak u saloncu ima posebno značenje. Naime, reč je o portretu Vesne i njenog sina, a naslikao ga je Kosta Bunševac.

Milomir Marić, Vesna Radusinović
foto: Printscreen Instagram - vesnaradusinovicofficial

Spisateljica povremeno objavi slike iz stana na svom Instagram profilu, te se stiče se utisak da je puno truda uložila kako bi joj svaki kutak bio u potpunosti po volji.

Takođe, oni su zajedničkim snagama uredili enterijer, ali se ipak donekle čini da je Vesna vodila glavnu reč, sudeći po veličanstvenim buketima cveća koji se nalaze na stolovima i oplemenjuju atmosferu.

1 / 12 Foto: Printscreen Instagram - vesnaradusinovicofficial

Prilikom nekih važnijih praznika spisateljica se trudi da dodatno dekoriše svoj već uređen dom i to zabeleži fotografijom koju podeli na društvenim mrežama.

Osim nameštaja od punog drveta, brojih antikviteta i figura, knjige zauzimaju najveći deo prostranog stana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs