„Ne mogu da živim ovako“: Kim Kardašijan se slomila u suzama opisujući kakvo je samohrano majčinstvo

Da i poznati imaju teške dane ili periode života i da svi mučimo istu muku, pokazala nam je rijaliti zvezda Kim Kardašijan pričajući o poteškoćama koje nosi samohrano roditeljstvo

Porodica
„Ne mogu da živim ovako“: Kim Kardašijan se slomila u suzama opisujući kakvo je samohrano majčinstvo
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan otvorila je dušu i iskreno progovorila o svakodnevnim borbama kroz koje prolazi kao samohrana majka četvoro dece.

Rijaliti zvezda, koja je majka devojčice Nort od 10godina, dečaka po imenu Sent od 8 godina, još jedne ćerke Čikago od 6 godina, i sina Psalma od 5 godina, decu je dobila sa svojim bivšim mužem Kanjeom Vestom i kaže da je ponekad preplavljena tokom haotičnih dana kada izgleda da kod kuće sve kreće naopako.

Kim je šokirala priznanjem da je jednom prilikom morala da se zaključala u kupatilo kako bi pobegla od buke tokom Zoom sastanka. Takođe je dodala da se bori sa postavljanjem čvrstih granica i popuštanjem zahtevima svoje dece.

Kim Kardašijan
foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

„Ja sam samohrana majka četvoro dece, i to je divlje“, rekla je 43-godišnjakinja. „Skoro da se osećam kao da moja deca imaju radar koji ih obaveštava da radim nešto zaista važno.” „Ne mogu da živim ovako“: Kim Kardašijan se slomila u suzama opisujući samohrano majčinstvo.

Osnivač Skims-a rekla je da ponekad živi svoju noćnu moru i istakla je da je otvorena za bilo šta u ovom trenutku jer ne može ovako da živi.

Za razliku od svoje mlađe sestre Kloi, koja ima ćerku Tru (6) i sina Tatuma (1) sa Tristanom Tompsonom, Kim se bori da postavi granice i bude čvrsta sa svojom decom kada to situacija zahteva.

„Ponekad postaje malo intenzivno. Želim da budem strožija kao Kloi, ali ne znam zašto mi je teško da samo kažem „ne je ne“.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Mislim da takođe ne želim da se nosim sa cviljenjem i suzama zbog neispunjenja njihovih želja, moram da naučim da budem čvršća i da kažem 'Nije me briga da li ćeš se sada bacati besno pred svima . Odgovor je ne."

„Oni znaju kako da me prevare“, dodala je Kim, objašnjavajući da će njena deca „početi sa suzama, pa će ona odreagovati: ’Stani, stani. Naravno, uzmi iPad. Prestani.'"

Srednja sestra Kardašijan je opisala nedavnu epizodu u kojoj je poželela da je bila strožija u kažnjavanju svog najstarijeg deteta, Nort.

„Uzela sam njen telefon i nakon jednog dana sam joj ga vratila. Ja sam takav takav roditelj. Ali uzela sam ga 24 sata”, rekla je. „Ni jedan od mojih roditelja nije bio strog."

Kim Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe je istakla da je „loše“ to što nema „podršku“ koja joj je potrebna u svojim roditeljskim obavezama. Kanje je 2022. priznao da deca 80 odsto vremena provode sa majkom, dok ih on odgaja u preostalih 20 odsto.

Roditelji su imali mnogo javnih nesuglasica u prošlosti. Pre par godina su imalu burnu raspravu oko toga koju školu njihova deca treba da pohađaju, a reper se zalagao za Donda akademiju, koju je osnovao 2021.

Biti sa decom većinu vremena, rekla je Kim, može uzeti „emocionalni danak“.„Uvek ću biti tu za svoju decu i sve ću provozati sa njima“, naglasila je zvezda. „Ali, reći da to ne zahteva emocionalni danak ponekad bi bilo lagati. Imati četvoro dece i domaćinstvo, koja se ne slažu uvek, i svi žele različite stvari, a ja sam samo jedna osoba…”

Međutim iako se samohrane majke četvoro dece zaista ovao muče, Kim je priznala da pomoć koju dobija od dadilja i kuvara olakšava njen roditeljski posao.

„Očigledno je da je od pomoći imati dadilje i kuvara koji će vam pomoći u kuvanju."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs