Imali su brak iz snova, a onda su uradili dnk test i saznali šok istinu: Posle jezivog saznanja, pobegli na selo

Holivudski bračni par, Kira i Kevin Bejkon, nakon 23 godine braka, saznali su da su u krvnom srodstvu.

Celebrities
Imali su brak iz snova, a onda su uradili dnk test i saznali šok istinu: Posle jezivog saznanja, pobegli na selo
Foto: Profimedia

S obzirom na to da imaju jedan od najdužih brakova u Holivudu, ima toliko toga da se nauči o ljubavi od Kevina Bejkona (65) i Kire Sedžvik (58). Kada su se prvi put sreli, Kevin je bio uspešan u svom poslu, dok je Kira bila njegova obožavateljka.

Sudbina ih je spojila na setu Lemon Ski skoro 10 godina kasnije, a ostalo je istorija . Nakon venčanja 1988. godine, Kira i Kevin bili su u srećnom braku 35 godina. Imaju dvoje dece, sina Trevisa i ćerku Sosi, i nastavili su da profesionalno sarađuju u industriji zabave.

Kevin Bejkon
foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

"Ona je bila ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali, kada je ušla u moj život karijera mi je bila na dnu. No, ipak se dogodila ljubav i počela su da se rađaju naša deca, a ponude za filmove konačno su krenule da se nižu", iistakao je Kevin jednom prilikom.

Dnk test ih šokirao

Bejkon je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu, odnosno da mu je žena dalja sestra. Kira je tada tvrdila da to za nju ipak nije tako veliko iznenađenje koliko bi neko pomislio.

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo saznanje nije uticalo na njihov brak i par je ostao zajedno jer, kako je Sedžvikova rekla, "sve je dobro dok nisu najbliži rođaci".

U istoj emisiji, Kevin Bejkon je saznao i da je potomak kralja Edvarda I, da mu je Bred Pit dalji rođak, kao i Barak Obama. Međutim, uprkos očekivanja pojedinaca da će se par razvesti, bez obzira što nisu u bliskom srodstvu, par je ostao zajedno. Nastavili da žive svoju bračnu idilu, a Kira često ističe da ne treba pitati poznate ličnosti za tajnu njihove ljubavi. Ona ima samo dva saveta.

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: Profimedia

– Imajte čiste svađe i nemojte imati odnose s drugima – rekla je jednom prilikom. – Monogamija je jasna stvar, kao što je "Spusti dasku za ve-ce šolju".

Inače, godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut, koja se i sama danas bavi glumom. Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

Ljubavni par počeo je da gradi život na selu, gde se intenzivno bave poljoprivredom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs