Ljubav duga 30 godina

Holivudski brak koji ruši sve predrasude: Kada uđe u sobu još uvek me ostavi bez reči! (FOTO)

Na snimanju, Kira ni u jednom trenutku nije pomislila na Kevina u drugom smislu osim poslovnom, a što se njegovog izgleda ticalo, on nije bio "njen tip"

Ljubav i zavođenje
Autor:
Holivudski brak koji ruši sve predrasude: Kada uđe u sobu još uvek me ostavi bez reči! (FOTO)
Foto: Profimedia

Upoznali su se na snimanju filma 1988. godine, a iako on nije bio niti najmanje "njen tip", Kevin Bejkon uskoro je zaveo sedam godina mlađu koleginicu. Veza je ozakonjena nakon nekoliko meseci, a početkom septembra ove godine proslavili su 30. godišnjicu braka. Kira Dedžvik i Kevin Bejkon dokaz su da prava ljubav još uvek postoji.

"Da mi je neko rekao da ću sa 22 upoznati muškarca za kog ću se udati i da ću se godinu dana kasnije zaista i udati i imati dete s njim, rekla bih da je lud." Tim se rečima glumica Kira Sedžvik 2008. godine, u intervjuu za Redbook, prisetila svojih početaka sa suprugom, glumcem Kevinom Bejkonom. Tada verovatno nije ni sanjala kako će deset godina kasnije upravo s njim proslaviti 30. godišnjicu braka.

Njihov prvi službeni susret dogodio se 1988. godine dok su snimali svoj prvi zajednički film "Lemon Sky", iako su nekoliko godina ranije bili na zajedničkoj večeri, a i porodično su povezani. Naime, tek nekoliko godina kasnije Kevin i Kira saznali su kako su zapravo dalji rođaci.

Nevolje u raju: Da li se omiljeni holivudski par rastaje? (FOTO)

foto: Profimedia

Na snimanju, Kira ni u jednom trenutku nije pomislila na Kevina u drugom smislu osim poslovnom, a što se njegovog izgleda ticalo, on nije bio "njen tip".

"Sjećam se kako sam se zagledala u njegovu zadnjicu nakon našeg upoznavanja, kada je odlazio, i pomislila: "Očigledno se nekim devojkama to sviđa"." Uprkos tome, Kevin je ipak uspeo da je osvoji, između ostalog rečima kako ga je kao 12-godišnjakinja pohvalila za njegove glumačke sposobnosti, kada je naletela na njega u jednom restoranu. Kako je opisao, nakon odrađene predstave 70-ih godina, prišla mu je devojčica sa svojim bratom, koji joj je rekao: "Rekla si da ti se sviđa taj glumac, pa idi do njega i to mu reci."

Nedugo nakon toga započeli su vezu koju su 4. septembra 1988. godine, kada je ona imala 23, a on 30 godina, ozakonili.

"Seks je jako važan, a strast je još uvek tu. Kada uđe u sobu još uvek me ostavi bez reči, srce mi se ubrza i pomislim kako je zgodan", kaže Kira Sedžvik koja je sa suprugom snimila još sedam filmova: "Pirati", "Ubistvo prvog stepena", "The Woodsman", "Putovanje života", "Ljubavnik" i "Story of a Girl", koji je Kira režirala, a Bejkon u njemu glumi.

Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

Ovo je jedan od najuspešnijih holivudskih brakova: Vezu započeli prvog dana fakulteta, 25 godina kasnije vole se više nego na početku! (FOTO)

foto: Profimedia

'To je temelj na čemu smo sve sagradili. Deca moraju da znaju da i roditelji imaju potrebe i da su i one važne. Moji roditelji su se rastali dok sam bila skroz mala, i upravo sam zbog toga na početku našeg braka mislila da mogu i znam da živim sama, bez njega. Na sreću to se promenilo, a on je postao osoba s kojom želim da prođem kroz život i ostarim."

Godinu dana nakon venčanja par je dobio sina Trejvisa, a 1992. godine rodila se i Suzi Rut, koja je krenula stopama svojih roditelja i gradi svoju glumačku karijeru. Svoj dom iz snova, za savršenu porodicu, napravili su daleko od reflektora Holivuda, na Menhetnu.

Sam Kevin Bejkon nikada nije krio da je u doba kada je upoznao svoju buduću suprugu prolazio kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu, kada nije bio siguran hoće li ostati u glumi ili ne. Upravo ona dala mu je snage da se bori za svoju, ali i njihovu budućnost, pa i ne čudi da, kada govori o njoj, kaže kako je ona žena njegovih snova.

Zajedno nisu mogli, a obožavali su se: Nikada nije preboleo njenu smrt, poslednje reči bile su mu njeno ime! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako su u braku 30 godina, snimali su često zajedno, a i imaju dvoje dece, za Kiru Sedžvik njen suprug je još uvek ponekad misterija. "U braku smo toliko godina da među nama više nema tajni, ali i dalje postoje stvari o Kevinu o kojima još uvek učim."

Da je nakon toliko godina još uvek zaljubljen u svoju suprugu, Kevin Bejkon ne krije. Naprotiv, svoju ljubav prema supruzi voli da deli i s drugima, pa joj tako rođendane, ali i godišnjice braka čestita dirljivim objavama na društvenim mrežama.

"Ako želite da vam brak uspe i opstane, nemojte nikada da slušate savete slavnih osoba o braku. To je moja tajna dugog braka", zaključio je Kevin Bejkon, a Kira dodala:

"Venčali smo se kada sam bila jako mlada i zapravo smo imali puno sreće. Ostati u braku toliko dugo nije lako i potrebno je puno napornog rada. Nemamo brak iz snova... jednostavno se trudimo i radimo na njemu. Ako možemo, Kevin i ja odemo na večeru, pogledamo film, vodimo ljubav...i to je divno. Ako ne, samo seks i večera biće dosta. Ne znam kako mu to uspeva, no uz njega se uvek osećam da sam najlepša, ali i jedina žena u sobi."

Susret koji mu je promenio život: Glumac otkrio ko je kriv što je upoznao svoju suprugu i kako je sve izgledalo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs