SVI SE PITAJU ZAŠTO JE NAŠA ČUVENA DIVA TAKO PROPALA, A OVA STVAR POSEBNO ŠOKIRA: Samo je on izvlači iz NAJGORIH DANA

Čuvena Bebi Dol je viđena u narodnoj kuhinji, što je pokrenulo lavinu komentara. Svi su zabrinuti šta se dešava sa našom legendarnom divom.

Ljubav
12:02h Autor:
SVI SE PITAJU ZAŠTO JE NAŠA ČUVENA DIVA TAKO PROPALA, A OVA STVAR POSEBNO ŠOKIRA: Samo je on izvlači iz NAJGORIH DANA
Ko je muž čuvene Bebi Dol?, Foto: ATA Images

Autentična i uvek svoja Dragana Todorović, koju svi znamo kao čuvenu Bebi Dol, povukla se iz javnosti, te se dugo nije znalo gde je i šta radi. Međutim, sve je zabrinuo prizor legendarne pevačice koja je uzimala obrok iz narodne kuhinje, ali nije poznato da li je za nju ili za nekog drugog. Prijatelji ističu da se posvetila porodici i navijaju za to da se što pre vrati muzici.

- Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno", rekao je volonter iz narodne kuhinje Kuriru.

Bebi Dol
foto: ATA Images

U svim teškim momnetima neizmernu podršku joj pruža njen suprug Aleksa Todorović sa kojim je u skladnom braku od 2015. godine, a Bebi njihov susret smatra sudbinski.

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka - otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za magazin „Glorija“.

Bebi Dol
foto: ATA Images

Vlasnica vrlo specifičnog glasa je opisala i kako je izgledao njen prvi susret sa Aleksom, naglašava da je sve podsećalo na veliki hit "Hajde da".

- Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere.

Pri prvom susretu nisu progovorili ni reč, ali joj je njegov muziči izbor sve rekao, dok ga je sve vreme gledala ispod oka.

Bebi Dol
foto: ATA Images

- Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali - rekla je pevačica.

I dodala da Aleksu život nije mazio.

- On je pisac, divno piše. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega - priznala je.

1 / 5 Foto: Kurir Arhiva

Bebi Dol i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razbolela.

Sa druge strane, blisi prijatelji pevačice kažu da je dugo nisu videli.

- Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag.S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs