SAZNAJTE VIŠE

ZARAĐIVALI SU MILION DOLARA PO EPIZODI, A SREĆU U LJUBAVI JE NAŠLA SAMO JEDNA: Da li je i serija "Prijatelji" ukleta?

Jedini član glumačke ekipe iz serije "Prijatelji" koji se venčao i još uvek je sa istim partnerom je Lisa Kudrou. Udala se za francuskog izvršnog direktora za oglašavanje Majkla 1995. godine, a 27. maja 2023. par je proslavio 28. godišnjicu braka.

Ljubav
Autor:
ZARAĐIVALI SU MILION DOLARA PO EPIZODI, A SREĆU U LJUBAVI JE NAŠLA SAMO JEDNA: Da li je i serija "Prijatelji" ukleta?
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svi znamo za težak ljubavni život Dženifer Aniston, dok i Kortni Koks i Met LeBlan nisu ništa manje komplikovani od ostatka "Prijatelja" u tom pogledu.

Jedina osoba iz kultne serije sa uspešnim brakom je Lisa Kudrou. Dejvid Švimer je takođe razveden, a Metju Peri se nikada nije ni ženio. U Prijateljima, skoro svi likovi ismevali su Rosa Gelera (Dejvida Švimera), koji se tri puta ženio i razvodio. U stvarnosti, međutim, svaki član glumačke ekipe ima bar jedan razvod i ili se zabavlja sa nekim trenutno ili je samac, što sugeriše da su svi u glumačkoj ekipi Ros Geler, sa izuzetkom Lise, koja je otkrila da je ona jedina našla svog "jastoga".

LISA KUDROU

Liza Kudrou
foto: Profimedia

Lisa Kudrou je prvi put upoznala Majkla preko svoje cimerke koja se tada zabavljala sa njim. Majklova veza sa njenom cimerko trajala je još samo dva meseca nakon njihvog susreta, a oni su se ponovo povezali na proslavi rođendana te iste cimerke šest godina kasnije. Zvezde su im tada bile naklonjenije, pa su se ubrzo i venčali 1995. godine.

1998. Lisa je zatrudnela i rodila sina, koji je bio prikazan kao jedna od beba u seriji "Prijatelji" kada je ona rodila trojke svom bratu. Bez obzira na to, Lisa Kudrou Stern i Majkl, francuski izvršni direktor marketinga, i dalje su zajedno, a njihov sin Džulijan Marej Stern sada ima 25 godine, ali se drži dalje od očiju javnosti.

DŽENIFER ANISTON

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Dženifer Aniston, kao najistaknutija u toj glumačkoj ekipi, dva puta se udavala i razvodila. Udala se za Breda Pita 2000. i razvela 2005. godine, iako je to bio raskid koji je zapalio Holivu. Zatim se udala za Džastina Torea 2015. i ponovo se razvela 2018.

Bez obzira na razloge za raskid, izlazila je sa više-manje 10 različitih ljudi tokom svoje karijere, među njima sa Džonom Mejerom i Vins Vonom. Godine 2021. se pričalo da se zabavlja sa „misterioznim muškarcem“, iako nikada nije otkriveno ko je on. Danas je navodno sama, radi punom parom i ne opterećuje se muškarcima i novom idejom za brakom.

KORTNI KOKS

Kortni Koks
foto: Profimedia

Kortni Koks je iskusila niz emocionalnih uspona i padova u svom emotivnom žiuvotu. 1999. godine se udala za kolegu Dejvida Arketa, kojeg je prvi put upoznala 1996. dok je snimala film "Vrisak". Koks nije uspevala da zatrudni, što nije sprečilo Kortni i Dejvida da pokušavaju da osnuju porodicu. Pre nego što je konačno rodila Koko 2004. godine, Kortni je imala sedam pobačaja kao rezultat genetskog poremećaja.

Rođenje Koko Arket 2004. godine, iste godine kada je završena televizijska serija "Prijatelji", poslužilo je kao odgovor na njihove molitve i Dženifer Aniston je imenovana za njenu kumu. Par se razveo 2013. godine, kada je Kortni počela da izlazi sa Džonijem Mekdejdom. Čak je objavila veridbu sa njim 2014. iako su je kasnije otkatali, par je i dan danas zajedno.

METJU PERI

Metju Peri
foto: Profimedia

Metju Peri je izlazio sa puno poznatih žena i važio je za večikog zavodnika. Među ženama koje je ljubio su i Džulija Roberts, Lizi Kaplan, Džasmin Blit... ali nikada nije pitao ni jednu da se njega uda. Kada je glumac u novembru 2020. objavio da je veren sa književnicom Moli Hurvic, dugogodišnji neženja je verovao da je konačno pronašao svoju srodnu dušu. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2018. "Odlučio sam da se verim", rekao je za Pipl. Njihov raskid objavio šest meseci kasnije. "Ponekad stvari jednostavno ne funkcionišu, a ovo je jedna od njih." dodajući: „Želim Moli sve najbolje“.

DEJVID ŠVIMER

Dejvid Švimer
foto: Profimedia

Nakon razvoda od Zoi Bakman 2017. godine, sa kojom se oženio 2010. Dejvid je singl. Priznao je da je mnogo razmišljao o braku i pričao o tome koliko mu je srce slomljeno nakon razvoda. Oboje su 2011. godine dobili ćerku po imenu Kleo, i uprkos razvodu, održavaju prijateljski odnos. Kejti Markovic, sa kojom je David navodno bio na "nekoliko sastanaka" 2019. godine, negirala je bilo kakvu vezu sa glumcem.

U intervjuu za britanski list Telegraf 2020. godine, Dejvid je opisao kako je njegov razvod bio „srceparajući“. "Dugo sam čekao da se odlučim za brak, ali sam to shvatio veoma ozbiljno. Rekao bih čak i više." Zatim je rekao da mu je Kleo na prvom mestu. „U prvih 40 godina mog života, posao je bio na prvom mestu, a nakon što je ona došla na ovaj svet, rekao sam: ’Pa, to je sad otišlo kroz prozor.‘ Sada je drugačija igra. Ona je na prvom mestu, bez obzira na sve.“

MET LE BLANK

Met Leblank
foto: AP / Rich Fury

Za razliku od njegovog lika Džojija Tribijanija, Met LeBlank nije ni malo poput njega. Od 2016. srećno se zabavlja sa Aurorom Maligan. Prvi put su se povezali ubrzo nakon što je on imenovan za domaćina emisije "Top Gear", gde Aurora radi kao producent.

Iako je Met Auroru 2017. na društvenim mrežama nazivao svojom "dušom", par je svoju romansu držao relativno van očiju javnosti. U novembru 2017 godine, Met je objavio romantičnu Instagram poruku sa slikom njih dvoje ispred njegove svlačionice pre nego što se pojavio u CBS-evoj emisiji "The Late Late Show".

„Biću na programu večeras i moja draga je došla da me podrži. Kako lepo“, i označio je Auroru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs