napustila nas je diva

TINA TARNER PRAVU LJUBAV OSETILA S 16 GODINA MLAĐIM: Uradio je NEŠTO NEVEROVATNO za nju, zbog toga mu se i sad SVI DIVE

Ljubavna priča Tine Tarner i 16 godina mlađeg muža je nesvakidašnja, a on je pokazao na delu šta znači biti pravi muškarac!

Ljubav
00:50h Autor:
TINA TARNER PRAVU LJUBAV OSETILA S 16 GODINA MLAĐIM: Uradio je NEŠTO NEVEROVATNO za nju, zbog toga mu se i sad SVI DIVE
Ljubavna priča Tine Tarner i 16 godina mlađeg muža, Foto: Profimedia

Ceo svet je rastužila vest da nas je napustila jedna od najvećih pevačica svih vremena Tina Tarner u 83. godini! Prošle su skoro 23 godine od kako je legendarna vlasnica raskošnog glasa odlučila da se povuče sa muzičke scene. Bilo je to 2000. godine kada je kraljica rokenrola pred 75.000 ljudi na stadionu u Cirihu najavila povlačenje. Sa rečima da oseća da je uradila dovoljno, pevačica je održala 95 nastupa i otišla u penziju. Poslednje dane provodila je u Švajcrarskoj u kući na jezeru koju je kupila 1994. godine.

Tina je još davne 1986. počela da se zabavlja sa nemačkim muzičkim dirigentom Ervinom Bahom, da bi se udala za njega 1993. godine.

Nakon 27 godina zabavljanja, Tina i Bah su se venčali na Ciriškom jezeru, a Tina je Baha nazvala njenom "prirodnom silom".

"On nikada nije bio ni najmanje zastrašen mojom karijerom, mojim talentom ili slavom. On mi je pokazao da prava ljubav ne zahteva da prigušim svoje svetlo kako bi on mogao da sija. Naprotiv, naučio me je da smo svetlo jedno drugog, te da želimo da zajedno sijamo što je više moguće," ispričala je pevačica jednom.

Tina Tarner
foto: Profimedia

Veliki problemi sa zdravljem

Malo ko zna da je Tina imala moždani udar 2013. godine, ubrzo nakon udaje za Baha, te je morala ponovo da uči da hoda. Nakon moždanog udara Tina se suočila sa niz posledica, a jedna od njih je i ta što su joj bubrezi radili samo 35%.

Tada se Tina odlučuje za homeopatiju (lečenje prirodnim lekovima) zbog čega je umalo umrla. A potom joj je 2016. dijagnostikovan rak debelog creva, pa je morala da se operiše. 2017. godine bubrezi joj sasvim otkazuju, da bi joj njen muž donirao bubreg iste godine.

Tina Tarner
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekada velika muzička diva bila je suočena s dva izbora: dijaliza ili transplantacija, a onda je na scenu “stupio” njen suprug, nemački muzički direktor Ervin Bah.

Svojoj supruzi je donirao bubreg i tako odgirao veliku ulogu u tome da ona danas živi normalno.

Tarner je ovaj detalj ispričala svojim obožavateljima u svojoj autobiografiji “Moja ljubavna priča”, koja je kasnije objavljena kao serija za Daily Mail.

- U tom momentu mi je jedino transplantacija davala izgledne prilike za skoro normalan život. Ali šanse da dobijem bubreg donora bile su male. I evo me, tu sam. Oboje smo tu, bliskiji nego što se može zamisliti - ispričala je Tarner.

1 / 7 Foto: Profimedia

Nakon što su testovi potvrdili da je transplantacija održiva, par je podvrgnut operaciji u aprilu 2017. godine i sve je prošlo u najboljem mogućem redu.

"Bila sam oduševljena kada se ponudio da mi da bubreg. Rekao je da ne želi drugu ženu ili drugi život - bili smo srećni i on je bio spreman da učini sve da nas održi u životu," ispričala je Tina.

Tina se, takođe, godinama borila sa posttraumatskim stresom uslovljenm dugogodišnjom nasilnom vezom sa Ajkom Tarnerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs