šok!

OVO JE BAŠ JEZIVO I BIZARNO! DIKAPRIO SE SAD SVIMA SMUČIO: Evo na šta PRIMORAVA devojke i zašto raskida čim pređu 25-u

Leonardo Dikaprio je nekada bio najomiljeniji glumac, a danas je njegov ljubavi život u žiži interesovanja! Ni ne čudi nas, jer ima svoja bizarna pravila za partnerke.

Ljubav
00:57h Autor:
OVO JE BAŠ JEZIVO I BIZARNO! DIKAPRIO SE SAD SVIMA SMUČIO: Evo na šta PRIMORAVA devojke i zašto raskida čim pređu 25-u
Zašto Dikaprio raskida sa devojkama čim napune 25 godina?, Foto: Profimedia

Večiti holivudski zavodnik Leonadro Dikaprio nosi titulu jednog od najpoželjnijih neženja za kojim uzdišu kako mlađe, tako i starije dame. Međutim, postoji vrlo čudna situacija kada je u pitanju način na koji glumac bira partnerke. Naime, osvojio je mnoge poznate lepotice, a sa druge strane, brojne su pripadnce lepšeg pola kojima je i slomio srce...

O njegovom privatnom životu se jako malo zna, vrlo retko se oglašava u medijima, a svaki njegov intervju je kontrolisan od strane PR tima. Pitanja na koja odgovara su pažljivo probrana, te o ljubavnom životu nikada nije pričao.

Leonardo Dikaprio
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali, dugo je bio na meti komentara zbog svog bizarnog ljubavnog pravila, a možda u tome leži tajna. Naime, čini se da glumac svaku devojku ostavi čim ona napuni 25 godina, te je možda baš to razlog zbog kojeg još nije nijednu odveo pred oltar.

"Čim upozna devojku, sat počinje da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako pokuša previše da mu se približi" , rekao je izvor blizak glumcu za za "Page Six".

Leonardo Dikaprio posle raskida sa devojkom Kamilom Morone krajem prošle godine, koja je samo što je napunila 25 godina, dobio je ozloglašeni status holivudskog predatora koji juri devojke u ranim dvadesetim.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia/editorial images

Teorija o odnosu Leonarda i mladih devojaka sa kojima je bio u vezama, sve dok nisu napunile 25, izazvao je jedan tvit. Naime, korisnica se zapitala - kako izgleda proces raskida u slučaju Dikaprija.

"Da li počne sa svađama nekoliko meseci pre nego što napune 25 godina? Da li se te devojke probude na 25. rođendan i sačeka ih poruka - izvini, ja ovo ne mogu. Ljudi, šta se događa", stoji u objavi.

Tvit je pokrenuo lavinu komenara, a ljudi smatraju da Dikaprio potpisuje, zapravo, ugovore sa devojkama, pre nego što stupe u vezu, koji ih obavezuju da ne smeju apsolutno ništa da iznose u javnosti, niti da bilo šta kače po društvenima mrežama.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

"Verovatno i one same potpišu da budu deo te igre na dve-tri godine. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasičan PR za medije. Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj "prestara si posle 25 godina" ne ponavlja već dve decenije. Ovo je postalo već jezivo i bizarno. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek" piše u odgovoru.

Iako se verovalo da su ovo sve teorije zavere, i zaključci bez realne osnove, raskid Leonadra sa poslednjom devojkom, Ukrajinkom Marijom Beregovom, koja ima svega 22 godine, mnoge obožavaoce je naveo da se zapitaju šta se dešava sa slavnim glumcem. Baš ovaj slučaj se poklopio sa svim šuškanjima, Dikaprio sve više gubi titulu poželjnog neženje.

SPISAK LEPOTICA SA KOJIM JE LEONARDO UŽIVAO U LJUBAVI:

  • Bridžit Hol - 1994. godine

Prva dama koju je Leo pokazao u javnosti bila je manekenka Bridžit Hol. Veza nije dugo potrajala, a tad se nije moglo da se naslutiti koliki "fetiš" Dikaprio ima na manekenke.

Bridžit Hol
foto: Profimedia
  • Naomi Kembel - 1995. godina

Nakon Bridžet, Leo je završio u vezi s legendarnom crnom panterom Naomi Kembel. Neko vreme američki mediji pisali su o ljubavi i ludim izlascima ovog para, ali ni ova veza nije dugo potrajala.

  • Kristen Zang - 1996. godine

Ona koja mu je pobegla. Navodno je Kristen bila Leova najveća ljubav, vodio ju je na premijeru "Romea & Julije", ali veza nije uspela. Nakon ove veze Leo je krenuo u pravi "osvajački pohod" kako bi zalečio slomljeno srce.

  • Demi Mur - 1997. godine

Danas je svima poznato kako Leo jako često veze raskida kad njegova bolja polovina napuni 25 godina, ali to nije bio uvek slučaj. U 90-ima on i Demi Mur bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, a kad su počeli svoju vezu Leo je imao 23 godine, dok je Demi napunila 35 godina. Par meseci kasnije Leo je opet bio slobodan.

Demi Mur
foto: Profimedia
  • Helena Kristensen - 1997. godine

Ona, Linda Evanđelista, Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Naomi Kembel, i Klaudija Šifer originalni su supermodeli. Ona je ujedno sa 17 godina bila mis Danske. U vreme veze od Lea je bila starija pet godina.

  • Amber Valeta - 1998. godine

Tada se pričalo da ju je Leo primetio u jednom modnom magazinu te je angažovao svoje ljude da stupe u kontakt s njom. Misija je uspešno izvršena, a s manekenkom je nekoliko puta viđen na večeri, ali ni ova veza nije dugo potrajala. Šuškalo se kako je Amber za Lea bila jednostavno predosadna.

Eva Hercigova
foto: Profimedia
  • Eva Hercigova - 1998. godine

Legendarna češka manekenka upoznala je glumca na premijeri jednog njegova filma i veza je buknula. I isto se tako brzo ugasila. Izlazili su nešto manje od tri meseca.

  • Paris Hilton - 2000. godine

Njih dvoje uglavnom su viđani kako se provode po klubovima do ranjih jutarnjih sati. Veza, očekivano, nije imala dug vek trajanja.

  • Žizel Bundšen - od 2000. do 2005. godine

Za nju se godinama šuškalo kako će postati gospođa Dikaprio. Par je bio zajedno više od pet godina, zajedno su proputovali pola sveta i sve je mirisalo na brak. Ali do njega nije došlo. Kako je Žizel otkrila pre par godina nakon dugog ćutanja, razlog prekida s Leom su bili njeni napadi panike.

Žizel Bundšen
foto: Profimedia
  • Bar Rafali - od 2006. do 2011. godine

Ako nije postala Žizel, onda će Bar sigurno biti gospođa Dikaprio, uvereni su bili američki tabloidi. Ali ni to se nije dogodilo. S predivnom Izraelkom Leo je bio u vezi više od pet godina, a onda je došao konačni kraj. Nakon nje Leu su opet dosadile dugogodišnje veze.

  • Blejk Lajvli - 2011. godine

Pet meseci je provela s glumcem, a kasnije je pala na drugog glumca. Danas je u srećnom braku s Rajanom Rejnoldsom.

  • Miranda Ker - 2012. godine

Victorijin anđeo i Leo kratko su bili zajedno 2012. godine. Tabloidi su ih opsedali, ali koju nedelju kasnije već je sve bilo gotovo.

  • Ket Tores - 2013. godine

Sledeća na redu bila je brazilska manekenka Ket. Na filmskom festivalu u Kanu priznala je kako su ona i glumac u srećnoj vezi, a već sutra je bila bivša. Barem joj je nakon veze s Leom karijera krenula ulaznom putanjom.

Ket Tores
foto: Profimedia
  • Toni Garn - 2013. - 2014. godine

Nemica i Dikaprio bili su zajedno čak 18 meseci i ludo se zabavljali po celom svetu. Šuškalo se kako se Leo s njom planira da se skrasi, ali do toga nije došlo. Naravno, i ona je Victorijin anđeo.

  • Keli Rorbah - 2015. godine

Zajedno su uživali u prirodi, brali cveće, vozili bicikle,. A onda su raskinuli. Jednostavno to nije bilo to. Keli se uz manekenstvo bavi i glumom, a najpoznatija je po ulozi u novoj verziji "Čuvara plaže".

  • Nina Agdal - 2016. godine

Mlada Nina nadala se kako će ona biti ta, ali nada je umrla vrlo brzo. Zauvek će imati tih par meseci 2016. godine.

Rijana
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • Rijana - 2016. godine

Paparacu su ih nekoliko puta snimili u izlasku, svi su se nadali da će biti novi najpopularniji par Holivuda. Rijana je očito bila previše za Lea... Jedna od retkih za koju se šuška da je ona ostavila njega.

  • Kamila Morone

Atraktivna Argentinka Kamila (25) i Leo bili su u vezi 5 godina, a glumac je svoju, sada već bivšu partnerku upoznao kada je bila devojčica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs