ŠARLOT TILBURI

"7 GODINA ME MUŽ NIKAD NIJE VIDEO BEZ OVOGA": Bogatašica podelila svoje rešenje za SREĆU U BRAKU koje žene PREPRIČAVAJU

Ona je žena u čiju se šminku i trikove kunu milioni žena, a među njima i Kejt Mos i Kim Kardašijan,.

Ljubav
Autor:
"7 GODINA ME MUŽ NIKAD NIJE VIDEO BEZ OVOGA": Bogatašica podelila svoje rešenje za SREĆU U BRAKU koje žene PREPRIČAVAJU
Šarlot Tilburi, Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šarlot Tilburi je jedna od žena koja se proslavila svojim brendom šminke, napravila milijarde, a sve to zalužila tako što je godinama vredno radila kao šminkerka, pa je odlučila i da svoje znanje pretoči u brend u koji se kunu milioni kako poznatih, tako i anonimnih žena širom planete.

Ona danas ima dvoje dece, nalazi se u braku dugom sedam godina u kojem je rodila dvoje dece i kaže da za svo to vreme nikada nije dozvolila svom suprugu da je vidi bez šminke, odnosno maskare i olovke za oči.

Šarlot Tilburi
foto: Profimedia

U intervjuu za Dejli mejl, Šarlot, čije proizvode često reklamiraju holivudske zvezde, osvrnula se na glasine da je muž nikada nije video bez šminke.

„Skidam šminku, negujem kožu, zatim stavljam olovku za oči Color Theory koji traje 16 sati i maskaru. Džordž me nikada nije video sa nenašminkanim očima u spavaćoj sobi. Nikad! Kažem vam, održavajte magiju živom“, rekla je.

Najpoznatija šminkerka danas udala se za svog drugog muža Džordža Voda, filmskog producenta, 2014. godine.

Šarlot Tilburi
foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da su njena pravila o šminkanju u spavaćoj sobi dospela u glavne vesti. 2016. godine, onajln magazin "The Cut" je pisao da je Kim Kardašijan koja se godinama divi šminkerki i nazivi je svojim idolom, rekla da ju je kraljica lepote naučila kako da spava sa šminkom. Sama Šarlot Tilburi je još tada rekla da se sa našminkanim očima u spavaćoj sobi oseća seksi.

„Skinem svu šminku sa očiju, a onda je ponovo stavim“, dodala je.

Šarlot Tilberi je sa 13 godina shvatila kolika je moć šminke i mislila je da će joj ona promeniti život.

Šarlot Tilburi
foto: Profimedia

„Još tada sam shvatila kako se možeš osećati tako osnaženo, samouvereno i neverovatno kada se pogledaš u ogledalo i osećaš se sjajno jer ti se sviđa kako izgledaš“, rekla je.

Odlazak u krevet sa šminkom stručnjaci ni u jednoj opciji ne odobravaju.

Dermatološkinja Marisa Garšik između ostalog kaže da rutina spavanja sa šminkom sa kojom ležete uveče u krevet možete dovesti svoju kožu lica do različitih problema. Ona može doprineti začepljenju pora i iritaciji kože.

„Ako spavate našminkani, to može sprečiti delovanje drugih sastojaka za negu kože. Oni treba da pomognu da se koža oporavi od dana i da prodru, budu efikasni“, kaže Garšik.

Šarlot Tilburi
foto: Profimedia

Kada je u pitanju šminka za oči, posebno maskara i ajlajner, Garšik upozorava da bi spavanje s ovom šminkom moglo „dovesti do iritacije ili začepljenja malih žlezda oko oka i dovesti do upale“.

Šarlot Tilburi
foto: Profimedia

Da li verovati ženi koja je održala svoj brak, kako kaže ili dermatološkinji, na vama je da odlučite, ali sigurni smo da ćete i sami priznati kako se sa šminkom čak i onom minimalnom, većina žena ipak oseća sigurnije i seksepilnije, pa tako da ne čudi da njena "magija u braku" traje toliko dugo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs