wow!

SIN VLADE DIVCA JE OPASAN FRAJER I ŠETA NEOBIČNU LEPOTICU: Sa svekrvom se odlično slaže, cela porodica je ODUŠEVLJENA

Stariji sin Ane i Vlade Divca zaposlen je u porodičnoj humanitarnoj fondaciji, koja pomaže najviše ljudima u Srbiji, a velika strast su mu putovanja.

Ljubav
01:25h Autor:
SIN VLADE DIVCA JE OPASAN FRAJER I ŠETA NEOBIČNU LEPOTICU: Sa svekrvom se odlično slaže, cela porodica je ODUŠEVLJENA
Ko je sin Vlade Divca?, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Luka i Mateja, naslednici Ane i Vlade Divca izrasli su u uspešne momke, odrasli su u Americi, gde su skrojili život po njihovoj meri. I dok njihova sestra Petra, usvojena ćerka slavnog para, često boravi u Srbiji, oni putuju svetom.

Jednom meseca su u SAD-u, dok su narednog već u Kini, ili na nekoj drugoj destinaciji. Život u koferima im, čini se, izuzetno prija, te smatraju da su sve te uspomene iz različitih delova planete - neprocenjive.

I ne samo to, put u Japan mu je promenio život. Upoznavajući tu neobičnu kulturu, stariji sin Divca - Luka mogao je bolje da razme njihov senzibilitet, što je kasnio i uticalo da prijateljstvo sa jednom lepoticom preraste u prelepu ljubavnu priču.

Naime, Lukina devojka je upravo iz ove zemlje, a već je imala prilike da upozna proslavljenog košarkaša i njegovu suprugu. Vrlo često su zajedno, vole da budu na okupu, a porodični ručak je postala, čini se, njihova tradicija.

Koliko se buduća svekrva i snaja slažu najbolje svedoči fotografija objavljena na Aninom Instagramu.

Slika je nastala u toku porodične večere u jednom restoranu, a na njoj su stariji sin Ane i Vlade Divac, njegova izabranica Berit Bontems, sestra Petra sa dečkom Mihailom Veruovićem, mladićem rodom iz Prijepolja i ponosni roditelji.

Po osmesima koje su međusobno razmenjivale reklo bi se da buduća svekrva i snaja imaju fenomenalan odnos, a to je potvrdila i sama Ana Divac vrlo dirljivom porukom na svom Instagramu

- Moj tip porodice je mešovita porodica. Različiti rase, kulture i vere ujedinjene u ljubavi. To je ono što je potrebno svakoj porodici, svakoj zajednici i zemlji - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs