KAKO IZGLEDAJU I ČIME SE BAVE SINOVI VLADE DIVCA: Luka ima 31 godinu, dok je pet godina mlađi Matija isti tata

Gde žive sinovi Vlade Divca?

Celebrities
Autor:
KAKO IZGLEDAJU I ČIME SE BAVE SINOVI VLADE DIVCA: Luka ima 31 godinu, dok je pet godina mlađi Matija isti tata
Foto: Profimedia

Snežana i Vlade Divac imaju troje dece. Nakon što su dobili dva sina, par je odlučio da usvoji i ćerku Petru koja je javnosti dobro poznata s obzirom da je priča o njenom usvajanju bila neobična i zanimljiva.

Međutim, o sinovima Vlade i Snežane Divac veoma se malo zna.

Najstariji, Luka, umetnička je duša. Studirao je prestižni “Chapman” univerzitet u Kaliforniji, gde je i rođen pre 31 godinu, a njegova ljubav je režija.

Njegov kratki film “Boys and Girls“ dva puta je nagrađivan.

Pet godina mlađi Matija, visok 202 centimetra (na tatu), bavio se košarkom, ali je, u želji da postane novinar, upisao komunikologiju. Obojica žive u Americi, mada skoknu do Srbije kad god im slobodno vreme dozvoli.

Snežana Divac, koja retko objavljuje porodične fotografije, odlučila je da napravi mali izuzetak od pravila. Na njenom Instagramu se pojavila slika iz jednog restorana na Beverli Hilsu, gde su joj društvo pravili suprug i sinovi. Nedostaje samo Petra da ekipa bude kompletna.

“Večera sa mojim omiljenim dečacima”, napisala je.

Inače Ana često priča o tome kako je Petra došla u njihovu porodicu i kako su dečaci tada reagovali:

"To nije bila humanost, već ljubav. Uvek sam gledala samo jednu stvar, a to je koliko sam bila srećna jer sam dobila dete. Mislim da ne postoji ništa lepše u mom životu nego što mi se to dogodilo. Nikada to nisam posmatrala kao da sam ja nekome pomogla, već da sam ja ta koja je nešto tako lepo dobila na dar. Bezgranično sam zahvalna njenim biološkim roditeljima koji nisu abortirali, već su prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje. To je prava roditeljska ljubav, kada ne možete da se brinete o svom detetu, ali smognete snage da ga date nekome ko može," rekla je Snežana za “Story”.

"U Americi smo putem pljuvačke radili test na genetiku i ispostavilo se da je Petra čak i genetski povezana s nama. Vidite, ništa nije slučajno, iako je to najmanje važno u odnosu na ljubav. Mogu da razumem da mnogim ljudima to nije jasno, ali uvek kažem, zamislite da vam je dete zamenjeno u porodilištu, nikada ga ne biste dali. Jer, ljubav je mnogo jača od krvne veze," navela je ona.

A evo i na koji način je Petri saopštila da je usvojena:

"Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Pitala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: ‘Zato što te ja nisam rodila’. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja," rekla je Snežana, u pomenutoj emisiji, i objasnila kako je samim procesom usvajanja i stručnošću ljudi oduševljena. Kako kaže, trenutna praksa da deca do usvajanja budu u hraniteljskim porodicama je humana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs