NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE

JELENA GAVRILOVIĆ SE RASPLAKALA U EMISIJI: Mnogo mi je teško da pričam O NJEMU!

Popularna glumica progovorila o čoveku koji joj je najviše značio u životu, pa otkrila da sada tradi na proširenju porodice

Celebrities
20:46h Autor:
Foto: Printscreen/Mondo

Iako je mnogi doživljavaju kao ledenu kraljicu, Jelena Gavrilović (38) je razbila sve predrasude i prvi put javno pokazala emocije.

 

Prelepa glumica je iskreno za emisiju "Realna priča" pričala o svojoj porodici i roditeljima, pa se prisetila deke, nakon čega nije mogla da sakrije suze.

 

Mnogo mi je teško da pričam o njemu, a da se ne rasplačem. Nekada ga se sećam sa puno radosti, a nekad mi toliko nedostaje da mi baš bude teško. Znaš čega se setim, kad god jedem i kad uzmem tanjir i ostane mi onaj poslednji zalogaj, a nema šanse da ga pojedem, nisam gladna, ja i dan danas čujem: ‘Lelice, pa samo još jedan zalogaj!’ I dan-danas kada jedem setim se toga. To je nešto što je usađeno, do kraja života ću se sećati tog poslednjeg zalogaja. Mislim da to govori o tome da treba da budemo istrajni i da stvari završimo do kraja. Nema to nikakve veze sa tim jelom. Gubila sam ja mnoge ljude i uvek ta priča koja ostane iza njih je fascinantna. Ja sam sve drage ljude kojih više nema smestila u jednu fioku i rekla: ‘Srešćemo se mi nekad opet’.

Jelena Gavrilović
foto: Printscreen/Mondo

Govorila je o svojim teškim trenucima u karijeri, lošim izborima i kolegama, pa je odlučila da progovori o ljubavi i krahovima kroz koje je prolazila.

 

“Ja sam incidentna žena, ja sam uvek u nekoj povišenoj temperaturi. Ne mogu da zamislim život bez ljubavi i ne mogu da zamislim da idem sama kroz život. Ja kad se zaljubim ja sam luda, ali i simpatična. Ja sam stvarno spremna da uradim sve. Ja sam žena koja je spremna na sve i borim se do poslednjeg trenutka, a ako vidim da više nema, onda odlazim. Zbog ljubavi sam radila baš svašta. Najmanje što jedna žena može da uradi je da promeni kontinent da bi nekog videla, da odustane zbog nekog svog sna da bi nekog srela. Okretala sam svoj život naopako zbog ljubavi, gubila sve, bacala sve, da bi ponovo krenula iz početka i onda bi se opet prevarila i onda bi opet sve to uradila! Nekoliko puta sam porušila sebi život do temelja zbog ljubavi i ne kajem se”, ispričala je voditeljki Isidori Lukić.

 

Lepa glumica je do sada bila verena nekoliko puta, o njenom ljubavnom životu se često pisalo, a sada otkriva da je srećna, da je njen izabranik ‘onaj pravi’, ali i da rade na proširenju porodice!

 

Zadovoljna sam, srećna sam i to je to! Ja sam žena koja jako veruje u ljubav, mene ljubav pokreće. Možda sam i nekoliko puta u životu rekla to je to, ali ovo je stvarno to! Mislim da sam pronašla svog pravog prijatelja. Našla sam čoveka koji razume moj posao i razume mene. Mislim da je to najvažnije. Ja sam ozbiljan nervčik i samo me posao spašava, ali čekam da napravim porodicu. Mislim da će me to promeniti. Mislim da mi je samo to potrebno. Ja radim na tome intenzivno, trudimo se da to postane stvarnost. Sve što sam radila u karijeri je bilo lepo, ali sada je vreme da se okrene neki drugi list", zaključila je.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...