TEŠKO ODRASTANJE

IMALA JE POTRESNO DETINJSTVO, MAJKA JE OSTAVILA U ZVEČANSKOJ ZBOG NEMAŠTINE: Bolna prisećanja Vesne Đogani!

Detinjstvo pevačice bilo je puno poteškoća

Celebrities
14:18h Autor:
IMALA JE POTRESNO DETINJSTVO, MAJKA JE OSTAVILA U ZVEČANSKOJ ZBOG NEMAŠTINE: Bolna prisećanja Vesne Đogani!
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Vesna Đogani (38) prisetila se teškog detinjstva, skromnog početka na sceni, osporavanja sa kojima se suočavala, kao i osudama na koje je nailazila zbog razvoda njenog sadašnjeg supruga Đoleta Đoganija i pevačice Slađe Delibašić.

Pevačica je odrasla sa samohranom majkom, dete je rastavljenih roditelja, otac nije plaćao alimentaciju, a majka je zbog nemaštine bila primorana da je ostavi u Zvečanskoj (Cenar za zaštitu odojčadi, dece i omladine).

"Život mi nije bio lep, devedesete, teško detinjstvo, ratovi… Mnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo, to je nešto što ne treba raditi", ispričala je Vesna kroz suze za "Mondo".

Vesna Đogani
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Pevačica se osvrnula na predrasude i ono što je prati tokom čitave karijere.

"Omalovažavali su me, jer sam Đogani. Nerviralo me je na početku sve ono sa čim su me povezivali - govorili su da sam ja odgovorna za Đoletov i Slađin razlaz. Ja dvadeset godina imam iza sebe sa tim čovekom, da ja njemu nisam bila dovoljna, ja ne bih ostala tu. Obratila sam se javnosti nakon nekoliko meseci ćutanja. Znala sam da će me to pratiti čitavog života".

Govorila je i o odnosu sa Slađom, kroz lepe reči.

"Znala sam da ja nju ne mrzim, da dobro funkcionišemo. Shvatila sam da mi to ne možemo da promenimo. Kad sam to shvatila, pozvala sam Slađu da snimamo duet. Ona je vatrena crnka koje je riba i po i izgleda simpatično, ja sam simpatična i mogu da prođem - tada smo napravili duet i znali smo da će to biti ogroman hit".

Vesna Đogani i Slađa Delibašić i Đole Đogani
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Prvi utisak o Đoletu stekla je čim ga je srela na hodniku plesne škole i dodala je da joj je on bio najveći autoritet u tom periodu.

"Slušala sam Đoleta za sve što je govorio kada sam išla u plesnu školu. Bila sam štreber u to vreme i išli smo zajedno na koncerte, turneje i nastupe. U pola noći sam se vraćala kući i ujutru išla u školu. Imala sam sitnu dnevnicu, to je meni tada značilo", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs