Verovali ili ne

ARNOLD ŠVARCENEGER U DEPRESIJI ZBOG KILAŽE: Ugojio sam se 6 kilograma, do kraja marta moram da smaršam! (FOTO)

Zbog toga što se ugojio, Švarceneger je depresivan i nosi tamnu odeću

Star look
16:10h Autor:
ARNOLD ŠVARCENEGER U DEPRESIJI ZBOG KILAŽE: Ugojio sam se 6 kilograma, do kraja marta moram da smaršam! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudski snagator postavio je sebi cilj i izazov da do kraja marta težinu vrati na staro. Arnold Švarceneger prvi put u životu suočio se - s viškom kilograma.

Fatalna kombinacija biologije i pandemije koronavirusa načela je i neuništivog filmskog terminatora: holivudski glumac i političar Arnold Švarceneger (73) ovih je dana priznao kako se tokom izolacije prvi put u životu udebaljao, zbog čega klizi u depresivno raspoloženje i nosi tamnu odeću kojom prikriva višak kilograma.

Legendarni holivudski snagator iz akcijskih filmova kao što su "Totalni opoziv", "Istinite laži", "Predator", "Konan varvarin", te filmskog serijala "Terminator", koji je profesionalnu karijeru krajem 60-ih započeo kao višestruki prvak u bodibildingu otkrio je da se u proteklih 12 meseci, tokom kojih je većinu vremena proveo kod kuće, prilično udebljao, iako je gotovo svakodnevno trenirao u svojoj privatnoj dvorani za vežbanje. Ali je priznao da je češće svraćao do kuhinje što se loše odrazilo na njegov izgled.

"Dobio sam pet-šest kilograma. Tokom online sastanaka nosim tamnu odeću i osećam se dobro, ali kad se uveče pogledam u ogledalo, vidim stomak i ne mogu da sam sebi ne prigovarim: "Arnolde, osvajač si trinaest naslova prvaka u bodibildingu. Ginisova knjiga rekorda svojevremeno te nahvalila kao najsavršenije građenog čoveka u istoriji. Pa što se to zaboga dogodilo s tvojim pločicama na stomaku? Što se ovo događa? Ovo je depresivno," objavio je na društvenim mrežama.

Premda je za vreme sportske karijere težio znatno više nego danas - standardnih 118 kilograma uoči takmičenja skidao težinu na idealnih 107 kilograma - danas kad su mu se zbog životne dobi mišići opustili, a metabolizam usporio, njegov je cilj do kraja marta da skine bar pet kilograma i telesnu težinu vratiti na prihvatljivu brojku.

"Glavni razlog za moju prekomernu težinu je prestanak snimanja: ispadanje iz svakodnevnog ritma rada pred kamerama potpuno me poremetilo. Život je igra u kojoj svi doživljavamo i uspehe i neuspehe. Ali oni nisu i ne mogu biti trajni. Zato se iz ovih stopa vraćam na ispravan put," zaključio je Švarceneger.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs