buran ljubavni života arnolda švarcnegera

Isplivali detalji ljubavnog života slavnog glumca: Ljubavnica i žena u isto vreme bile u drugom stanju! (FOTO)

Sedamdesettrogodišnji glumac, bodibilder, ali i bivši guverner Kalifornije imao je poprilično buran ljubavni život.

Vip priča
Autor:
Isplivali detalji ljubavnog života slavnog glumca: Ljubavnica i žena u isto vreme bile u drugom stanju! (FOTO)
Arnold Švarceneger, Foto: Profimedia

Arnold Švarceneger najpre se zabavljao sa Barbarom Autlend, od 1969. do 1974. godine, a potom je za nju napisao u svojim memoarima da je bila dobro balansirana žena koja je htela običan život, dok je on mrzeo tu ideju, piše Glossy.

Ona je kasnije napisala svoje memoare, gde je priznala kako nije znala da ju Arnold varao sve do prekida, a njihovu je vezu nazvala burnom i strastvenom.

1977. godine glumac je upoznao frizerku Sju, koja je sama priznala da su imali otvorenu vezu.

- Kada smo oboje bili u Los Anđelesu, bili smo jedno drugom verni, ali kad je on odlazio iz grada, bio je slobodan da radi šta god hoće.

Nakon mesec dana, upoznao je Kenedijevu nećaku, Mariju Šrajver, i to na jednom teniskom turniru. Godinu dana viđao se s obe, dok mu Sju, koja je znala za taj odnos, nije dala ultimatum.

1986. godine Arnold i Marija su se venčali, a tokom braka dobili su četvoro dece. 2011. godine potvrdili su razvod nakon 25 godina braka, a nekoliko dana kasnije saznalo se da glumac ima vanbračnog sina s Mildred Patricijom, koja je u njihovoj kući radila kao kućna pomoćnica.

foto: Profimedia

To je otkrio Los Angeles Times, a u to vreme sin Džozef imao je 14 godina.

Zanimljivo, njihov najmlađi sin Kristofer od svog je polubrata stariji svega nekoliko dana, pa je Arnold nedavno obojici javno čestitao rođendan. Naime, s vanbračnim sinom dugo nije imao nikakav odnos, a rešili su sve razmirice, te su danas bliski. Džozef je takođe bodibuilder, baš poput slavnog oca, što ih je dodatno povezalo.

- Pre napuštanja guvernerske pozicije rekao sam supruzi sve o tom događaju koji se dogodio pre više od 10 godina - rekao je tada Arnold u izjavi za medije, a nije naglasio kako joj je priznao aferu tek kada ga je suočila s podacima koje je saznala nakon što se suočila s njegovom ljubavnicom koja joj je potvrdila da ima dete s njenim suprugom.

"Druga žena" je radila je čak 20 godina za njih, sve do januara 2011. godine. Trudna je radila i dok je Marija bila kod kuće i čekala njihovo najmlađe dete.

Švarceneger je kasnije otkrio kako 7 ili 8 godina nije ni znao da ima dete, dok nije shvatio da dotični sin neodoljivo liči na njega.

Marija i Arnold papire za razvod potpisali su tek 2017. godine, 6 godina nakon prekida. Od leta 2015. godine glumac je u vezi s fizikalnom terapeutkinjom Heder Miligan, koja je od njega mlađa 27 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs