LEP GEST

BIKOVIĆ RASPLAKAO MALU DARU: Draga koleginice, nadam se da ćemo uskoro deliti kadar! (VIDEO)

Njena najveće želja je da upozna Miloša!

Celebrities
19:45h Autor:
BIKOVIĆ RASPLAKAO MALU DARU: Draga koleginice, nadam se da ćemo uskoro deliti kadar! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Malena Biljana Čekić danas je posetila Beograd i tom prilikom je izjavila kako je jedva čekala da vidi grad, ali da je ipak njena najveća želja da upozna Miloša Bikovića!

To nije prošlo neopženo, pa je vrlo brzo usledio odgovor poznatog glumca.

Jedan od naših najuspešnijih glumaca, Miloš Biković, obradovao je neizmerno talentovanu glumicu Biljanu Čekić, koju je Srbija zavolela u filmu "Dara iz Jasenovca" i koja je svojim glumačkim talentom oduševila sve, pa i njega.

Biković je maloj Biljani poslao video poruku, u kojoj joj je uputio lepe reči, ona je poruku objavila na svom Instagram profilu.

"Draga koleginice Bljana, želeo bih da te ovim putem pozdravim i da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo zato što nisam u Beogradu, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati i videti i sresti ", rekao je Miloš.

"Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe", poručio joj je Biković.

"Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život... Volim te, hvala na svemu (i dalje ne verujem)... ",oduševljeno je odgovorila glumcu mala Biljana.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs