UHVAĆENI U LAŽI

DOKLE VIŠE, ZNATE LI KAD STE SE VENČALI: Megan i Hari slagali, nadbiskup sve demantovao!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su nedavno slavnoj voditeljki u skandaloznom intervjuu otkrili kako su se venčali tri dana pre kraljevskog venčanja za javnost. Ali, izgleda da nisu pričali istinu

Celebrities
16:53h Autor:
DOKLE VIŠE, ZNATE LI KAD STE SE VENČALI: Megan i Hari slagali, nadbiskup sve demantovao!
Foto: Profimedia

Eksplozivni intervju koji su Megan Markl i princ Hari dali slavnoj voditeljki i bliskoj prijateljici Opri Vinfri šokirao je planetu, a kraljevsku porodicu ostavio da se suoči sa optužbama za rasizam.

Odbegli par je takođe ispričao da su izgovorili sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji bez svedoka tri dana pre raskošnog venčanja u dvorcu Vindzor koje je pratio ceo svet. Međutim, izgleda da nije bilo tako!

"Samo nas troje", istakao je tada princ. Nadbiskup Džastin Velbi za La Repubblicu rekao je da to nije istina.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen Youtube / CBS

"Ako ikad razgovarate sa sveštenikom, očekujete da taj razgovor ostane privatan. Nema veze s kim razgovaram. Imao sam niz privatnih i pastoralnih sastanaka s vojvodom i vojvotkinjom pre venčanja. Venčanje u skladu sa zakonom bilo je u subotu 19. maja 2018", rekao je verski poglavar britanske crkve i dodao:

"Potpisao sam venčani list koji je legalni dokument, a da sam potpisao nešto za što sam bio siguran da je lažno, učinio bih krivično delo. Možete to shvatiti kako želite, ali legalno venčanje dogodilo se u subotu. Međutim, neću otkrivati šta se događalo na drugim sastancima".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs