SEČANJA KOJA JE BOLE

DANAS ŽIVI KAO KRALJICA, ALI USPOMENE IZ DETINJSTVA JOŠ JE PEKU: Nedostajao joj otac, a jedno sećanje joj je noćna mora!

Sofija Milošević podelila bolne uspomene iz detinjstva...

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen Instagram Sofijamilo

Detinjstvo Sofije Milošević nije bilo lako, odrastajući 90-ih godina njena porodica suočavala se sa brojnim problemima.

 

Jedna od najlepših žena modne piste, Sofija Milošević se prisetila svog detinjstva koje je provela bez oca, ali uz veliku ljubav njene majke, brata i deke.

 

Sofija danas uživa u slavi i bogatstvu, jer pored modelinga uspešna je i preduzetnica koja svojim vrednim radom stavlja do znanja da nije samo još jedno lepo lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Verena za fudbalera Luku Jovića sa kojim ima sina, uživa u svim pogodnostima raskošnog porodičnog života, ali to nije uvek bio slučaj.

 

Zgodna manekenka prisetila se perioda odrastanja kada nije sve bilo "med i mleko".

 

Sofija, njena majka, brat i deka uvek su se držali zajedno i bili jedni drugima velika podrška. Tada, zbog inflacije i užasnih uslova u zemlji često se čekalo u redovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka - istakla je Sofija.

 

I pored svega Sofija smatra da je imala prelepo detinjstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove - ispričala je za “Hit”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...