ANEGODOTA DVA VELIKANA

GAGI NIKOLIĆU JE IŠČUPAO UŠI I UTERAO MU STRAH U KOSTI: Ovako je Vlasta Velisavljević napenalio našeg velikana!(FOTO)

Vlasta Velisavljević zavodnik, na njegov šarm padale su mnoge pripadnice nežnijeg pola. O njegovim avanturama svojevremeno pričao je i naš čuveni glumac Dragan Nikolić, a anegdota iz mladosti nasmejala je sve.

Celebrities
16:57h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nedavno preminuli Vlastimir Vlasta Velisavljević i legendarni glumac Dragan Gaga Nikolić su se veoma uvažavali. Uvek su biranim rečima govorili jedan o drugome. Jednom prilikom, dok smo sedeli u kafani Bevanda, koja se nalazi u ulici u kojoj je živeo kao dete, Gaga mi je ispričao zanimljivu anegdotu o tome kako je upoznao čuvenog Vlastu.

Vlasta Velisavljević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Kako je 17 godina stariji od mene, kad sam bio klinac, zapravo dete, Vlasta je već imao ozbiljan zavodnički staž. U zgradu u kojoj sam živeo, u Požarevačkoj na Krstu, Vlasta je navraćao u posetu jednoj “prijateljici”. Kad bi došao sa svojim velikim motociklom s prikolicom, ratnim cindapom, svi klinci iz kraja bi se sjatili oko njega. Posle bismo virili kroz prozor u pokušaju da vidimo šta on i njegova “prijateljica”, a moja starija komšinica, rade.

Kako dalje otkriva Gaga Nikolić, pomenuta avantura nije se završila onako kako je radoznala družina zamislila:

Dragan Nikolić
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Kad nas je jednom opazio, Vlasta nas je pojurio. Ja sam zbrisao u podrum zgrade. To je bila klopka. Delovao mi je ogromno dok se u crnom kožnom mantilu spuštao niz stepenice. Iščupao mi je uši i uterao strah u kosti. Kad sam mu tu epizodu ispričao mnogo godina kasnije na nekom glumačkom okupljanju, pravio se da nema pojma o čemu govorim - otrkio mi je Gaga.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...