LJUBAV ZA SVA VREMENA

REČI MILENE DRAVIĆ NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Taj komentar mog Gage bio je moj Oskar!(FOTO)

Bili su i ostali omiljeni glumački par...

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Milena Dravić važi za jednu od omiljenih jugoslovenskih glumica. Jednu od najvažnijih uloga u svojoj karijeri je odigrala u filmu "Sutjeska". Upravo za taj film se vezuje jedna od najemotivnijih izjava divne glumice.

Znamo da su Milena Dravić i Dragan Nikolić proveli decenije u skladnom braku. I dan danas se prepričavaju mnoge anegdote o njihovoj ljubavi i o tome šta su govorili jedno o drugome.

Sada je ponovo društvene mreže obišla izjava Milene, koja je nastala 2016. godine kada je Dragan već ozbiljno bio bolestan. Mnogi kažu da je ova rečenica definicija prave ljubavi i nežnosti. Kažu da bi voleli da imaju to što su Milena i Dragan imali.

Milena Dravić, Dragan Nikolić
foto: Fonet

Naime, svojevremeno je glumica rekla sledeću rečenicu:

"Kad je već bio bolestan moj Gaga, 2016. godine je gledao "Sutjesku". Tada se okrenuo i rekao mi – Bože, kako si ovo odigrala, kako si lepa. Mogu samo da kažem te njegove reči, moj su Oskar”, rekla je Milena.

U filmu "Sutjeska" Milena je igrala jednu od glavnih uloga. Snimljen je 1973. godine i smatra se jednom od najboljih partizanskih filmova. Milena je podarila život doktorki Veri, a ta uloga joj je bila jedna od najboljih.

Milena Dravić, Dragan Nikolić
foto: Printscreen Youtube / Ženski Savjet

(Stil.kurir.rs/Objektiv.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...