ZANOSNA LEPOTICA

FOTKA ŽENE NAŠEG ČUVENOG KOŠARKAŠA POKRENULA LAVINU: Trakasta haljina istakla joj sve obline, a prozivaju je zbog PUPKA

Žena Bobija Marjanovića je neverovatno seksepila dama, koja sa ponosom pokazuje svoje nedostatke, dajući pravi primer i drugim dama da prihvate sebe baš onakve kakve jesu.

Celebrities
00:01h Autor:
FOTKA ŽENE NAŠEG ČUVENOG KOŠARKAŠA POKRENULA LAVINU: Trakasta haljina istakla joj sve obline, a prozivaju je zbog PUPKA
Kako izgleda supruga Bobija Marjanovića?, Foto: Printscreen Instagram / mrsbobi

Milica Marjanović, supruga našeg košarkaša Bobija Marjanovića, je prava lepotica, a svojim atraktivnim izgledom izaziva razne komentare. Vrlo često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli detalje iz privatnog života koji je, ukoliko sudimo po slikama, protkan luksuzom u svom segmentima.

Naime, Milica je izašla sa društvom u provod, a o njenoj crnoj haljini svi pričaju! Reč je o vrlo provokativnom modelu koji ističe sve njene obline, ali otkriva pupak Marijanovićke koji je izazvalo lavinu reakcija. Njima je zasmetalo što Milica na svojim fotkama pokazuje i pupak, koji, prema njihovim rečima, "ne izgleda baš najbolje".

Upravo je ova dama svima koji su imali ružne opaske na taj deo njenog tela oštro odbrusila jednom pilikom

"Evo, da vidite izbliza moj gadni pupak koji vas je toliko uznemirio! Znate da možete da me blokirate, zar ne?", napisala je Milica pored fotke u belom bikiniju, a potom, u sledećem postu, objasnila da ni sama ne zna zašto tako izgleda, ali da pretpostavlja da su u pitanju trudnoće, pupčana kila i ožiljci.

Ženi srpskog košarkaša svakako prija život na visokoj nozi u Los Anđelesu i trudi se da uživa na svakakve načine. Nedavno se i našalila "na svoj račun" slikajući se u jednom od najekstravagantnijih hotela na svetu i to na nesvakidašnji način.

Naime, pozirala je isred objektiva u kadi punoj dukata koji su zaštitni znak ovog smeštaja u kome jedna noć košta pravo bogatstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs