NEKAD SAVRŠENA LEPOTICA, A DANAS BESKUĆNICA: Pre su se divili njenom izgledu, a sada je gledaju kako kopa po smeću

Loni Vilison posle dužeg vremena ponovo je viđena na ulicama Los Anđelesa, a njene najnovije slike slamaju srce.

Celebrities
Autor:
NEKAD SAVRŠENA LEPOTICA, A DANAS BESKUĆNICA: Pre su se divili njenom izgledu, a sada je gledaju kako kopa po smeću
Nekada je bila uspešna manekenka a danas kopa po smeću, Foto: Profimedia / Editorial images

Bivša žena zvezde kultne serije "Čuvari plaže", Džeremija Džeksona, nekadašnja manekenka Loni Vilison već nekoliko godina je beskućnica, a njene nove fotografije iz Los Anđelesa obišle su svet.

Bivša fitnes manekenka koju smo najčešće viđali u kupaćim kostimima, je beskućnica skoro sedam godina, a ponovo se pojavila u jednom delu Los Anđelesa.

Loni je posle dužeg vremena ponovo viđena u LA
Loni je posle dužeg vremena ponovo viđena u LAfoto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loni je viđena kako gura kolica puna stvari, dok se povremeno zaustavljala kod kanti za otpatke u turističkom delu grada na plaži – u potrazi za hranom.

Ova 39-godišnjakinja, nekada devojka sa naslovnih strana časopisa, je skoro neprepoznatljiva dok su slojevima odeće, neuredna i sa cigaretom u ustima luta gradom.

Njene nove fotografije predstavljaju oštar kontrast nekada vrlo glamuroznom životu.

Loni je beskućnica već sedam godina
Loni je beskućnica već sedam godina foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre samo osam godina, živela je holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenim tepisima na velikim i važnim događajima zajedno sa svojim momkom Džeremijem Džeksonom, za kog se udala 2012. godine.

Loni je Bila u braku sa holividskom zvezdom
Loni je Bila u braku sa holividskom zvezdom foto: Profimedia / Editorial images

Inače, nekadašnja manekenka je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je u problemu, i otkrila im da je završila na ulici nakon što je doživela nervni slom. Još jedna od Džeremijevih bivših, Sindi Kovacs, prokomentarisala je za britanski tabloid da je glumac odbio da pomogne bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

"Veoma je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je bila potrebna", rekla je Sindi i dodala da joj je muka od načina na koji se Džekson ponašao prema njoj.

Loni se 2012. udala za Džeremija Džeksona
Loni se 2012. udala za Džeremija Džeksona foto: Profimedia

Bivša manekenka bila je udata za Džeremija od 2012. do 2014. godine, a zatim je nestala 2018. godine kada su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje kako bi se pozabavila mentalnim problemima i zavisnošću od kristal meta.

Njen brak je propao nakon niza svađa pod dejstvom alkohola. Nakon poslednjeg sukoba, Džeremi ju je napao, a Loni je završila izgrebana, u modricama i sa dva slomljena rebra.

loni je bila fitnes instruktor
loni je bila fitnes instruktor foto: Printscreen Youtube

Villison je radila kao asistentkinja u centru za plastičnu hirurgiju u Los Angelesu, a onda je 2016. godine doživela nervni slom i dobila otkaz, a zatim izgubila kuću.

U intervju za Tmi.buzz, na pitanje kada je poslednji put razgovarala sa bivšim suprugom, Loni je odgovorila: "Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne."

1 / 8 Foto: Profimedia

U to vreme, zbog intervjua, Loni je ponuđena šansa i stručnost specijaliste za odvikavanje od narkotika Larija Marinelija i suosnivač je kompanije koja pomaže porodicama u krizi zbog zloupotrebe supstanci i mentalnog zdravlja.

Lari je ponudio da besplatno pomogne Loni i čak joj je izložio detaljan plan lečenja kako bi se bezbedno borila sa svojim demonima i vratila svoj život na pravi put.

Nažalost, Loni je odbila lečenje i vratila se na ulicu za manje od 24 sata, gde se nalazi i danas.

Loni odbija bilo koju vrstu pomoći
Loni odbija bilo koju vrstu pomoći foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs