NAJVEĆI NEVERNI MUŽ HOLIVUDA: Pravio je decu gde je stigao, zavodio žene, a prvu ćerku je upoznao nakon 34 godine

Klint Istvud je jedna od najvećig legendi Holivuda, a njegvog ljubavni život uvek je bio pod budnim okom javnosti

Celebrities
Autor:
NAJVEĆI NEVERNI MUŽ HOLIVUDA: Pravio je decu gde je stigao, zavodio žene, a prvu ćerku je upoznao nakon 34 godine
Slavni glumac ima 8 dece sa 6 različitih žena, Foto: Profimedia

Iako Klint Istvud važi za sjajnog glumaca i režisera koji je osvojio četiri Oskara, javnosti je ipak oduvek bio najzanimljivivji negov ljubavni život koji je bio i više nego buran.

Naime, Istvud važi za jednog od najvećih ženskaroša u Holivudu, pa se tako ne zna tačan broj lepotica koje su prošle kroz njegov život.

Klint Istvud važi za najvećeg ženskaroša u Holivudu
Klint Istvud važi za najvećeg ženskaroša u Holivudu foto: AP

Dok je još bio veren sa Megi Džonson, Klint je dobio svoju prvu ćerku Lori 1954. godine iz prolazne afere sa njenom majkom, a ono što je posebno zanimljivo je to da ju je javno priznao tek decembra 2018. godine.

Lori je navodno sa ocem bila u kontaktu zadnjih 30 godina, a odgajali su je ljudi koji su je usvojili. Nije upoznao svoju ćerku, sve dok nije ušla u 30-te godine, a kako je ona jednom prilikom otkrila kada je saznao za nju dočekao ju je raširenih ruku.

Prvi put on staje na ludi kamen sa svoje dvadeset i tri godine, a izabranica mu je bila Megi Džonson.

Zanimljivo je da su se venčali nakon samo šest meseci veze, a inače par je se upoznao “na slepo“. Nakon deset godina par se razvodi, a Klint dobija svoje drugo dete, devojčicu Kimber, 1964. godine iz jedne afere sa igračicom. Jako je interesantno da je postojanje ćerke Istvuda držano u tajnosti sve do 1989. godine kad je obelodanjeno javnosti.

Nakon kratkog predaha u braku, on se miri sa Megi sa kojom dobija dvoje dece: sina Kajla, 1968. i ćerku Alison, 1972. godine. Megi 1978. godine podnosi zahtev za razvod, da bi se tek šest godina kasnjie par pravno i zvanično razveo.

Njegova veza sa glumicom Sondrom Lok počela je još 1975. godine, dok su snimali zajednički film, a interesantno je da je i ona tada bila u braku sa Gordonom Andersonom koji je bio homoseksualac. Veza Sondre i Klinta je dugi niz godina provlačena kroz medije, jer su oboje bili u braku, a Sondrin muž i Klint su se dugo sudili zbog imovinskih prava.

Dok je bio u vezi sa Sondrom, Istvud je dobio dvoje dece sa stujardesom Džeklin Rivers. Sina Skota, 1986. i ćerku Ketrin, 1988. godine. U njihovim krštenicama pisalo je da ih je "otac odbacio", a javnost nije znala za njih sve do sredine 2000-ih.

Skot Istvud je napoznatiji od sve Klintove dece
Skot Istvud je napoznatiji od sve Klintove dece foto: AP

Deca su odrasla na Havajima sa majkom, ali viđala su se često sa ocem. Skot je najpoznatiji od Istvudove dece. On je krenuo očevim stopama i bavi se glumom, a pojavljivao se i u BMW-ovim reklamama i bio je i na naslovnim stranama mnogih muškig časopisa.

1990. godine počinje da živi sa glumicom Frančeskom Fišer, koju je upoznao na snimanju lma „Ružičasti kadilak“, i sa kojom u avgustu 1993. godine dobija kćerku Frančesku. Ovo je prva veza koju Isvud završava na lep i prijateljski način 1995. godine.

Nije mu dugo vremena trebalo da ponovo stane na ludi kamen, pa tako 1996. godine venčava se sa trideset i pet godna mlađom glumicom Dinom Ruiz, sa kojom je dobio još jednu kćerku Morgan, 1996. godine, a par se razveo 2013. godine.

Klint Istvud bio je u braku sa glumicom dinom Ruiz
Klint Istvud bio je u braku sa glumicom dinom Ruiz foto: Reuters

Dina je bila ta koja je podnela zahtev za razvod braka navodeći kao glavni razlog „nepremostive razlike“ i tražeći puno starateljstvo nad njihovom šesnaetogodišnjom ćerkom.

Prema pisanju medija Istvud je finansijski obezbedio sve svoje nalsednike, a svaka njegova žena je nakon razvoda dobila pozamašnu svotu novca uz obećanje da u javnost neće iznositi nikakve detalje o glumčevom privatnom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs