DONALD TRAMP UDAJE NAJMLAĐU ĆERKU ZA MILIJARDERA: Ali niko ne može čudom da se načudi reakciji Melanije Tramp

Udaje se najmlađa ćerka Donalda Trampa, Tifani (29) koju je bivši predsednik Amerike dobio dok je bio u braku sa Marlom Mapels

Celebrities
Autor:
DONALD TRAMP UDAJE NAJMLAĐU ĆERKU ZA MILIJARDERA: Ali niko ne može čudom da se načudi reakciji Melanije Tramp
Donald Tramp, Foto: VEM/ MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica Tramp okupila se na glamuroznom imanju Mar-a-Lago kako bi udali Tifani Tramp, ćerku Donalda Trampa i Marle Mapels.

Tifani ima 29 godina i verena je za milijardera Majkla Bulosa.

Pre nego što je upoznao Tifani u leto 2018. Majkl je živeo kao plejboj i provodio večeri u barovima oko Lagosa. Bio je redovan gost u klubu “Spajs rut” poznatom po egzotičnim nastupima. On i njegovi prijatelji često su odlazili privatnim letovima na destinacije u Mediteranu, poput Kana i grčkih ostrva. Omiljen im je bio Mikonos, a “Dejli mejl” navodi da su ga zasipali pozivima za žurke na luksuznim jahtama u Egejskom moru i Mediteranu.

1 / 5 Foto: VEM/ MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majklov otac Masad rođen je u Kfaraki, kod granice Libije sa Sirijom, i bio je dete kad je porodica otišla za Ameriku sedamdesetih godina. Kao student upoznao je i oženio ćerku tajkuna Zuhaira Fadula Saru, koja ga je uvela u porodični posao, Grupu Fadul koja sada posluje u 13 afričkih zemalja baveći se građevinarstvom, prodajom i servisiranjem vozila. Majlov otac veliki je pristalica Donalda Trampa.

Pošto se porodica već okupila pod istim krovom, svi još čekaju 250 zvanica i svadba može da počne. Ipak, najviše pažnje privlači Melanija Tramp, koja ne skida osmeh sa lica poslednjih nekoliko pojavljivanja.

Tako je bilo i ovaj put kada je pozirala pored Donalda i njegove bivše žene Marle. Melanija obučena u zlatnu usku haljinu bila je odraz čiste sreće.

Svi komentarišu koliko je zadovoljna sada kada njena porodica i Donald Tramp nisu više u žiži interesovanja, kao što su to bili za vreme mandata u Beloj kući.

Melanija sada povučeno živi na imanju Mar-a-Lago i dane provodi u čistoj ilegali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs