GDE JE NESTALA MELANIJA TRAMP: Do javnosti su došle šokantne činjenice o privatnom životu bivše prve dame

Jedino do čega joj je stalo je njena privatnost i njen sin, kažu ljudi koji znaju Melaniju Tramp

Šuška se
Autor:
GDE JE NESTALA MELANIJA TRAMP: Do javnosti su došle šokantne činjenice o privatnom životu bivše prve dame
Melanija Tramp, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je FBI u avgustu ove godine upao na posed Donalda Trampa gde on živi sa Melanijom, svi su mislili da će bivša prva dama imati šta da kaže. Ali ona je i ovaj put ostala tiha.

"Zašto bi se ona oglasila. Uvek je bila razmišljanja, ako ostane tiha, svi skandali će jednostavno nestati", rekla je tom prilikom osoba upućena u Trampove odnose s javnošću.

Iako je javnost izgarala da sazna gde se nalazi Melanija i šta radi nakon što im je istekao mandat u Beloj kući - odgovor je da se povukla u mir i tišinu Mar-a-Lago imanja na Floridi.

1 / 8 Foto: Profimedia

Detalji sa pomenutog pretresa stigli su do javnosti i svi su ostali zatečeni saznanjem da Melanija ima odvojenu spavaću sobu od Donaldove, te da su spojene samo zajedničkim ormarom.

Melanija Tramp
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogi su se šokirali time što Melanija nije iskoristila svoju popularnost nakon izlaska iz Bele kuće, te što nije nastavila biznis koji bi joj omogućio da ostane zbrinuta i nakon Donaldove smrti. Ali izvori bliski bivšoj prvoj dami kažu da je njen jedini prioritet "njen dom i njen sin".

Poslednje njeno pojavljivanje u javnosti je ono na sahrani Ivane Tramp, bivše žene Donalda Trampa. Melanija se na ispraćaj bivše supruge svoga muža pojavila odevena u crno, dostojanstvena i zanosna.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs