18-GODIŠNJA GLUMICA IMA ČUDAN PIK NA STARIJE KOLEGE: Svi strahuju šta će ona reći, jer ono što OTKRIVA nije baš naivno

Glumica Mili Bobi Braun bukvalno je odrasla pred kamerama i sve ono što ona kaže javnost prihvata bez pogovora

Šuška se
Autor:
18-GODIŠNJA GLUMICA IMA ČUDAN PIK NA STARIJE KOLEGE: Svi strahuju šta će ona reći, jer ono što OTKRIVA nije baš naivno
Mili Bobi Braun, Foto: Profimedia

Mili Bobi Braun je sada već osamnaestogodišnja devojka koja izgleda zanosno. Poslednjih godinu dana na premijerama se pojavljuje u izazovnim toaletama, dok mnogi ne mogu da veruju koliko brzo je odrasla.

Ali, realnost je da Mili nije više mala. Međutim, još jedna stvar buni javnost: njen čudan pik na odrasle glumce i pevače.

Mili Bobi Braun
foto: Profimedia

Naime, sada je pričala novinarima kako ima "odrastao odnos" sa glumcem Henrijem Kavilom (39) koji joj je postavio stroge granice. Ovo je objasnila time da ostale kolege sa kojima je bukvalno odrasla smatra braćom, dok Henri ne dozvoljava da mu priđe na taj način i smatra da između njih ne sme da dođe do te vrste bliskosti.

"Drugačije je jer sam odrasla uz Nou i Čarlija (kolege sa filma). Upoznala sam ih kad sam imala 10 godina. Doživljavam ih kao školske drugove. A sa Henrijem se osećam kao da imam pravu odraslu vezu," ispričala je glumica i ubacila "bubicu" u uši svojih obožavaoca. Da li to znači da se Mili zabavlja ili da je imala neku vezu sa 21 godinu starijim glumcem?

1 / 5 Foto: Profimedia

Ovo nijeprvi put da glumica otkriva neke čudne detalje o svom životu. Naime, kad je imala 14 godina priznala je da je slala poruke tada 31-godišnjem Drejku koji joj je "davao savete o dečacima".

Drejk
foto: Profimedia

Mnogi njeni obožavaoci su tada podigli pravu prašinu oko ove priče, jer po mnogima nije bilo primereno da muzičar koji je od Mili stariji 17 godina komunicira na taj način sa njom.

Nakon ove panike u javnosti, Mili je na svojim društvenim mrežama objavila da sa Drejkom ima "samo divno prijateljstvo".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs