Taj ludi svet

ONA JE SVOJU LEPOTU POŠTENO PLATILA: Sa 21. godinom proslavila se skandaloznom veridbom, a evo kako izgleda danas!(FOTO)

Ona kaže da je zavisna od operacija i da zna kako muškarci vole operisane devojke

Zanimljivosti
20:42h Autor:
ONA JE SVOJU LEPOTU POŠTENO PLATILA: Sa 21. godinom proslavila se skandaloznom veridbom, a evo kako izgleda danas!(FOTO)
Foto: Profimedia

Džena Bentli (32) je uvek sa ponosom pričala kako je uradila nekoliko plastičnih operacija da bi izgledala "poželjno" i lepo. Nakon 14 operacija ona kaže da još nije završila sa transformacijom, ali da se "bliži cilju idealne lepote!".

Džena je imala 3 operacije grudi, liposukciju, podizanje zadnjice, lifting lica, mačje oči, fileri u obrazima, operaciju nosa... Preko 200.000 dolara je dala na botoks i još 15.000 dolara Džena je "uložila" u sitne kozmetičke zahvate.

DŽena Bentli
foto: Profimedia

"Svakog dana sam zahvalna što nisam imala nikakvu komplikaciju zbog tih zahvata, ali neću stati. Zavisna sam od operacija i uvek želim još. Sada već svi imaju određenu sliku o tome kako izgledam i to moram da održavam, to je dosta posla," uverena je, dodajući da "na svakog muškarca koji ne voli operisane devojke dolazi 10 koji vole baš takav izgled".

Džena Bentli, Plejboj zečica, javnost je posebno skandalizovala svoom vezom sa milijarderom Benom Braun. Kada je imala 21 godinu bila je verena za Bena Brauna, koji je u to vreme uveliko gazio šestu deceniju. Punili su naslovne strane, ali ljubav je pukla, a Džena je od tada bila zaboravljena sve dok ponovo nije istupila u javnost sa najavom da će se rešiti oblina kojima se proslavila.

DŽena Bentli
foto: Profimedia

Do toga ipak nije došlo. Umesto toga, Džena se sada žali da joj je ugašeno najmanje 25 naloga na Instagramu zbog eksplicitnih slika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs