DRAGANA KOSJERINA NIKAD ISKRENIJA ZA STIL: "Istrajnost je ključ uspeha"

Dragana Kosjerina je jedan od najlepših ukrasa RTS i zabave na našem nacionalnom Javnom servisu, a za novo izdanje Stil magazina bila je izuzetno iskrena i otvorena

Celebrities
Autor:
DRAGANA KOSJERINA NIKAD ISKRENIJA ZA STIL: "Istrajnost je ključ uspeha"
Dragana Kosjerina, Foto: Mina Mustajbašić

U razgovoru za novi broj magazina Stil, Dragana Kosjerina bila je izuzetno iskrena i otvorena.

*Živite li u duhu metropole, stilom koji podrazumeva manje boravka u kući, mnogo izlazaka i sastanaka, vožnje po gradu, planiranje vikenda...?

"Obaveze svima nameću dnevni ritam, tako i meni. Često sebe prekorim da sam stalno užurbana, čak i kad nema preke potrebe za tim. Kao da smo svi usvojili stil života u kom smo u stalnoj trci za nekakvom ambicioznom agendom. Treba usporiti i više uživati."

*Česti su komentari vaših fotografija na Instagramu, a većina vas hvali i divi se u kakvoj ste formi. Znamo da vežbate, vodite računa o ishrani, koži, kosi... Sa čim nikad ne treba prestati kad je izgled žene u pitanju?

"Istrajnost je ključ. Treba da kreirate rutinu nege od koje ne odstupate, u suprotnom - rezultati će izostati. Takav odnos imam i prema nezi, i prema navikama u ishrani, kao i prema treninzima. Svi živimo brzo i lako napuštamo dobre navike, a vreme koje treba da posvetimo sebi ustupamo nekoj "neodložnoj" obavezi. To treba izbegavati."

O tome kakva je tetka svojim sestrićima, te o životu sa verenikom Dragana je otvoreno pričala sa našom novinarkom, a nastavak intervjua pročitajte sutra u štampanom izdanju Stila koji vas čeka uz novi broj dnevnih novna Kurir.

Stil
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs