MAJKA JE TUKLA DO KRVI DA NE BI PUŠILA I "ŠIRILA NOGE": Lepotu nosi kao PROKLETSTVO, a muža nikako ne može da UKROTI

Zanimljivi detalji iz života Dženifer Lopez mnoge su šokirali i uverili da nije sve onako kako izgleda.

Celebrities
MAJKA JE TUKLA DO KRVI DA NE BI PUŠILA I "ŠIRILA NOGE": Lepotu nosi kao PROKLETSTVO, a muža nikako ne može da UKROTI
Foto: Profimedia

Latino diva, Dženifer Lopez, u poslednje vreme pažnju privlači svojim bračnim životom, koji prema mnogim komentarima nije baš najsjajniji. Naime, često se spekuliše da je njen muž, Ben Aflek ne voli, kao i da je Džej Lo pored njega nesrećna. Međutim, upskos negativnim komentarima, njih dvoje se ne razdvajaju i trude se da stvore sliku zaljubljen i srećnog para.

Osvrćući se na ljubavni život Džej Lo, čini se da je lepota više prokletstvo nego blagoslov, uzimajući u obzir to da nikada nije imala sreće sa muškarcima.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rođena je 24. jula 1969. godine u njujorškoj opštini Bronks od portorikanskih roditelja Davida i Gvadalupe. Roditelji su bili veoma strogi i često su im govorili da "ne smeju da puše, niti da šire noge". Iako su njena majka, vaspitačica u vrtiću, i njen otac, kompjuterski specijalista, želeli da ona bude disciplinovana učenica, Dženifer je od malih nogu bila strastvena u potrazi za izuzetnim životom u umetnosti. Želela je da peva, da igra, da glumi i ukratko, želela je da bude poznata.

Sa 17 godina, Dženifer je dobila mesto u plesnom studiju na Menhetnu, a 1991. je dobila svoj prvi veliki proboj kada je izabrana za plesačicu u američkoj TV emisiji "In Living Colour". Usledile su povremene filmske i TV uloge, ali tek u istoimenom biografskom filmu iz 1997. o ubijenoj latinoameričkoj pevačici Seleni, Džej Lo je zaista uspela, postavši prva latino glumica koja je zaradila milion dolara za ulogu. Od tada je glumila u mnogim filmovima visokog profila, uključujući: Anakonda, Planer venčanja, Hustlers i Udaj se za mene.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Međutim, imajući u vidu činjenicu da takođe nije želela da izgubi svoje muzičke korene, Dženifer je kasnih 90-ih imala prijatelja koji joj je pomogao da obezbedi sastanak sa Tomijem Motolom, tadašnjim predsednikom Soni rekordsa. Impresioniran njenim demo-om, prijavio ju je, a 1998. godine je počela da radi na svom debi albumu, On The 6, koji je postao platinasti u Sjedinjenim Državama nekoliko meseci nakon što se pojavio u prodavnicama. Ubrzo je postala jedna od najpoznatijih pevačica na svetu, koja je glasom i neodoljivim plesnim umećem izgradila veoma uspešnu karijeru.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Tokom godina, pevačica je bila povezana sa nekoliko glumaca visokog profila. Međutim, njena prva dugoročna veza bila je sa Dejvidom Kruzom, sa kojim je bila zajedno do sredine 90-ih. Nakon kratkotrajnog braka sa konobarom Ojanijem Noom i "burne" veze sa producentom Šonom Kombsom, Dženifer se potom skrasila sa svojim bivšim rezervnim plesačem Krisom Džadom.

Kris i Dženifer su bili u braku od septembra 2001. do januara 2003. godine, ali pre nego što je njihov razvod okončan, pevačica je počela da izlazi sa Benom Aflekom. Ova romansa se završila 2004. godine, iste godine kada se Dženifer udala za pevača Marka Entonija, sa kojim je bila u braku do 2014. Ali Dženifer i Ben su obnovili svoju vezu 2021, a venčali su se u julu 2022.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Dugo se pričalo da je Ben Aflek prevario Džej Lo pred svadbu, te da je to bio razlog raskida njihove veridbe. Međutim, par je rešio da obnovi ljubavne zavete, a kako se čini, u njihovom braku ne cvetaju ruže.

Dženifer Lopez
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Telo iz snova i lažna slika

Nakon paparaco fotografija koje su nastale na plaži, ljudi su bili šokirani prizorom. Naime, na društvenim mrežama Dženifer Lopez izgleda savršeno. Velike obline, izvajano telo, zategnuta zadnjica, jednom rečju- savršenstvo.

Ipak, na paparaco fotografijama vidi se nešto drugo. Potpuno suprotna slika od onoga što latino diva plasira na družtvenim mrežama. Celulit, mali višak kilograma, razne nesavršenosti samo su deo koji se vidi na slikama.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Džej Lo zagazila je u šestu deceniju života, te i pored nekih nesavršenosti njeno telo izgleda zavodljivo.

Svako ima pravo da koristi fotošop i to je zaista stvar izbora.

Međutim, mnoge žene su pod stresom , zbog plasiranja savršenih tela po društvenim mrežama. Većina njih, sebe upoređuje sa zvezdama, koje su uradile mnogobrojne estetske korekcije, a skoro svaka od tih zvezda koristi fotošop kao sredstvo ulepšavanja svojih fotografija.

1 / 14 Foto: Profimedia

Nije tajna da Dženifer Lopez mnogo trenira, bavi se i plesom, ima specifičan režim ishrane, te sve to utiče na njen izgled i kondiciju. No, ipak se drudi da javnosti plasira sebe u što boljem svetlu, te i te kako koristi fotošop.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs