POSEDUJE, ČAK, I POZORIŠTE SA 15 MESTA!

PRVI PREMIJER SRJ PANIĆ PRODAJE SVOJU PRELEPU VILU: Od cene i raskoši će vam se zavrteti u glavu, evo ŠTA SVE IMA!(FOTO)

Američki biznismen srpskog porekla, osnivač i dugogodišnji direktor farmaceutske kuće ICN, koji je bio prvi predsednik vlade Savezne Republike Jugoslavije od 1992. do 1993. vrlo je uspešan i uživa u svom stečenom luksuzu.

Vip priča
Autor:
PRVI PREMIJER SRJ PANIĆ PRODAJE SVOJU PRELEPU VILU: Od cene i raskoši će vam se zavrteti u glavu, evo ŠTA SVE IMA!(FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Goli Zivot TV Happy

U srcu Kalifornije, gde žive samo poznati i bogati Amerikanci, živi i Milan Panić (92), biznismen srpskog porekla koji je sa 20 dolara u džepu došao u "zemlju snova" i ostvario svoje snove! Sada bivši premijer prodaje svoju vilu za neverovatnih 22 miliona dolara! Nalazi se u Šadi Kanion ulici, inspirisana italijanskom vilama u Irvinu.

Rezidencija se prostire na 15.088 kvadratnih metara, a ima sedam spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, 11 kupatila i zatvorenim bazenom sa prilagođenim mozaičkim dizajnom sunca.

Milan Panić
foto: Printscreen/Google streetview

Panić je kupio luksuznu nekretninu u decembru 2017. za 17 miliona dolara, kako pokazuju zapisi pregledani na PropertiShark, a zatim je prosleđuje skoro dve godine kasnije.

Kuća je na tržištu od septembra 2019. godine, kada je tražila 19 miliona dolara. U julu 2021, cena na listi je pala na 17,5 miliona dolara i ponovo se pojavila na trenutni zahtev u aprilu.

Milan Panić
foto: Printscreen/Google streetview

Ukrašena krečnjačkim podovima, kovanim gvožđem i ručno izrezbarenim mermernim kaminom, kuća izgrađena na skoro 1,5 hektara 2003. zapravo ima možda i najbolju lokaciju. Francuska vrata se otvaraju u dvorište odakle se prostire pogled na golf teren i brda.

Teren se, takođe, može pohvaliti prednjim dvorištem, bazenom, krečnjačkim terasama, prostranim travnjacima i mediteranskim pejzažom od maslina, italijanskih čempresa i hrastova.

Milan Panić
foto: Printscreen/Google streetview

Postoji pozorište sa 15 mesta, vinska soba sa ostavom za 1.000 flaša i bar. Kancelarijski apartman obložen drvetom prostire se na dva nivoa i otvara se na terasu sa stepeništem do prizemlja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs