tom kruz ima specijalne zahteve!

KAD BI PROGOVORILI ZIDOVI OVOG HOTELA, MNOGE SVETSKE ZVEZDE BI BILE OBRUKANE: Kejt Mos dobila, čak, zabranu ulaska!

O hotelu bluda u Kanu raspredaju se brojne priče, a najgore od svega je to što je istina nekad i duplo gora od onoga što se zna!

Zanimljivosti
14:17h Autor:
KAD BI PROGOVORILI ZIDOVI OVOG HOTELA, MNOGE SVETSKE ZVEZDE BI BILE OBRUKANE: Kejt Mos dobila, čak, zabranu ulaska!
Foto: Profimedia

Svetske zvezde širom planete, posebno kada se održava festval u Kanu, hrle u čuveni Hotel du Cap-Eden-Roc, koji je sinonim za blud i bahanalije poznatih!

Smešten na vrhu Cap d'Antibes u Francuskoj, a koji je upravo proslavio 150. godina postojanja.

Od Kana je udaljen samo 15 minuta, a već decenijama je No.1 mesto najpoznatijih, ponajviše jer garantuju privatnost. Ušuškan između mora i mediteranskih vrtova, Hotel du Cap-Eden-Roc nudi sve što jedna zvezda može da zahteva za vreme svog boravka.

Luksuzno izdanje ima 155 soba i apartmana te dve privatne vile koje garantuju maksimalnu privatnost svojim gošćama. Prepoznatljiv je po centralnoj beloj zgradi koju okružuju mediteranski vrtovi sa čepresima i citrusima, a svaka soba ima spektakularan pogled.

Međutim, još jedna stvar je veliki plus kada je u pitanju ovaj hotel - diskrecija osoblja. S obzirom da Hotel du Cap-Eden-Roc postoji maltene koliko i sama Azurna obala, jasno je da, kada bi zidovi mogli da govore, rekli bi štošta.

Tako su o dogodovštinama o hotela ispričane brojne priče, počev od toga da je Mel Gibson svojevremeno orzanizovao žurku za 300 ljudi, preko toga da je Šeron Stoun naručila harfistu obučenog u irsku narodnu nošnju kako bi je zabavljao, pa sve do toga da su upravo ovde Elizabet Tejlor i Ričard Barton bili na medenom mesecu, a da je Marvin Dejvis bio opljačkan za čak 10 milona dolara.

Ne smemo zaboraviti ni na Romana Polanskog koji se u istrošenim boksericama istezao na balkonu, kao ni na vruće scene brojnih zvezda u hotelskom bazenu. Pričalo se da je čak i ovde dovodio maloletnice nad kojima se iživljavao u hotelskim sobama.

Jednom prilikom Anđelina Džoli i Bred Pit zakupili su ceo sprat kako bi mogli da uživaju sasvim sami, a zaposleni se trude da slavnima ispune sve moguće hirove. Jedan od najvećih je imao Tom Kruz, koji je dobijo dizajniranu organsku salatu koja se pravi samo za njega.

Dženifer Lopez, Arnold Švarceneger, Anja Rubik, Serena Vilijams, Viktorija Silvsted, Kevin Kostner, Monika Beluči, Penelope Kruz, Džon Travolta - samo su neka od imena koja redovno posećuju prestižni hotel, ali pojedincima je ulaz i zabranjen.

Tako je svojevremeno Kejt Mos potpuno uništila sobu zbog čega je dobila doživotnu zabranu da odseda u ovom hotelu, a razlog je bio jer su joj rekli da ne može da bude u bikiniju u hodniku hotela.

Ledi Viktorija
foto: Profimedia

U njemu se ovih dana provodila i Ledi Viktorija!

U ovim privatnim odajama prestižnog Hotela du Cap-Eden-Roc nedavno je boravila i Ledi Viktorija Hervi (45).

Bivša manekenka snimljena je u zelenom bikiniju, kako se sa društvom provodi na bazenu.

Ledi Viktorija ima aristokratsko poreklo, ali ne i ponašanje kojim bi to dokazala, jer pažnju javnosti uglavnom privlači golišavim izdanjima, skandaloznim ponašanjem i učešćem u rijalitijima.

Inače, Ledi Viktorija Hervi je ćerka šestog Markiza od Bristola, Viktora Hervija - britanskog aristokrate i biznismena, a Viktoriju je dobio sa trećom suprugom, Ledi Ivonom. Kum joj je princ Leka, jedini potomak poslednjeg kralja Albanije, Zogua Prvog.

Sa takvim poreklom, imala je i prigodno školovanje, međutim, iako su je roditelji upisali u elitni Benenden internat, namenjen devojčicama od 11 do 18 godina, Viktorija je rešila da napravi pauzu od godinu dana, te je otišla u Firencu na godinu dana, da bi se potom zaposlila u Londonu, gde je radila u oblasti marketinga.

Majka joj je ukinula džeparac kao kaznu zbog neuspeha na Unverzitetu Bristol, nakon čega se Viktorija aposlila kao sekretarica producenta Majkla Vinera. Zatim je počela da se bavi manekenstvom, nadajući se da će joj to otvoriti put ka željenoj karijeri voditeljke.

U manekenstvu joj je išlo dobro jer je imala savršenu figuru i visinu, pa je na kraju dobila i posao modela Kristijana Diora.

U aprilu 2000. godine u saradnji sa prijateljicom otvorila je luksuzni butik u kojem su joj redovne mušterije bile Viktorija Bekam, Meg Metjuz i mnoge druge slavne dame, međutim, posao je trajao svega godinu dana.

Samo godinu dana kasnije stavila je katanac na radnju i ostala u dugovima u iznosu od 350.000 funti.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, Viktorija je izlazila sa mnogim bogatim i slavnim muškarcima, između ostalih i sa fozačem Formule 1 Dejvidom Kultardom, ali i sa pevačem grupe "Bojzon" Šejnom Linčom. Ipak, najzapaženija joj je bila veza sa Mogensom Tolstrupom, vlasnikom lanaca restorana iz Danske.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs