najveća joj je pordška u svemu!

ŠERON STOUN SLIKA I PRILIKA MAJKE: Od nje je nasledila lepotu i mladalački duh, a tek da vidite kako pleše u 89. godini!

Prelepa Šeron Stoun ostavlja sve inspiriše svojom energijom i izgledom u sedmoj deceniji, a sada je jasno i na koga!

Vip roditelji
11:14h Autor:
ŠERON STOUN SLIKA I PRILIKA MAJKE: Od nje je nasledila lepotu i mladalački duh, a tek da vidite kako pleše u 89. godini!
Foto: Profimedia

Šeron Stoun ističe da ne bi postigla toliki uspeh bez svoje porodice, posebno majke Doroti, koja joj je uvek pružala bezrezervnu podršku u svemu. Najveći cilj u životu joj je bio da njena deca postanu intelektualci, uspešni i pstvareni ljudi, jer se ona mnogo namučila, radeći kao čistačica.

U tome je i uspela, Šeron Stoun je postala neprikosnovena holivudska diva! Taj stav o životu i maldalačku energiju koju ima u 64. godini nasledila je upravo od Doroti! Tome svedoči i snimak, na kojem zanosno pleše, iako u maju puni 89 godina!

Šeron stalno naglašava da ne postoji nikakva tajna njene vitke linije, ne odriče se ničega što voli da pojede, ali zato redovno trenira. Upravo to je naučila od svoje majke, koja joj je ceo život bila sinonim za prefinjenost, prirodnu lepotu i harizmatičnost.

Glumica svoje slobodno vreme uglavnom provodi u Los Anđelesu sa sinovima Roanom, Kvinom i Lerdom. A nedavno se u taj raskođni dom preselila i Doroti, posle smrti supruga Džozefa, s kojim je stanovala u Midvilu, gradiću u Pensilvaniji.

Da su majka i ćerka održale poverenje i iskren odnos , sve ove decenije, govori i činjenica da je upravo Doroti prva pročitala primerak Šeroninih memoara "The Beauty of Living Twice".

Mnogi su joj poručili da neodoljivo podseća na ljupku Doroti, šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs