karol buket

KAKO MOŽE SEBE DA POGLEDA U OGLEDALO: Slavna glumica zgrožena Madoninim izgledom! (FOTO)

Francuska glumica iskritikovala Madonu!

Celebrities
Autor:
KAKO MOŽE SEBE DA POGLEDA U OGLEDALO: Slavna glumica zgrožena Madoninim izgledom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuska glumica Karol Buket i bivša manekenka (64) je u televizijskom gostovanju otvoreno pričala o estetskim zahvatima, a u razgovoru se dotakla i izgleda pop kraljicu Madone koji iznova šokira javnost.

Glumica koja je slavu steklu ologom u filmu "Taj mračni predmet želje", a svojevremeno bila i zaštitno lice "Šanela" otkrila je da je protivnik plastičnih operacija.

- Kad vidim one koji su se podvrgli zahvatima i kad se to ne vidi previše, pomislim na trenutak 'možda'. Ali problem je što se to uvek vidi i ne možeš da ne primetiš, tako da ništa od toga', rekla je glumica.

Karol Buket
foto: Profimedia

Kao primer navela je Madonu koja je toliko preterala sa zahvatima da godinama ne liči na sebe.

- Izvinite, ali videla sam Madonine fotografije i uhvatila me je panika, preplašila me je. Kako može sebe da pogleda u ugledalo ujutro? To nije ona. To je neko drugi', šokirana je francuska glumica.

'Ja to nikad ne bih mogla da uradim', tvrdi glumica.

Našalila se priznavši da je pronašla jednostavan način kako da ne poklekne – ne gledaš sebe previše u ogledalo.

'Jako sam kratkovidna pa je prednost što se moram gledati ili jako izbliza ili s naočarima izdaleka. To i nije tako loše jer se, kako god okreneš, ne mogu dobro da vidim. Ženama nije lako da se suoče sa starenjem, ali to je deo života', kaže Karol i dodaje da joj ne pada na pamet da se podvrgne zahvatima kako bi vratila mladolik izgled.

Inače, Karol Buket iza sebe ima više od 40 filmova, a van Francuske najpoznatija je kao Bondova devojka ('Samo za tvoje oči'). Najpoznatije uloge imale je u klasiku Luisa Buñuela 'Taj mračni predmet želje' (1977.) i u međunarodno uspešnoj drami-komediji 'Trop belle pour toi' (1989.), za koju je osvojila francusku filmsku nagradu Cezar za najbolju glumicu.

Bila je u braku s producentom Džon-Pjerom Rasamom, s kojim ima sina Dimitrija Rasama, koji je danas u braku sa Šarlot Kaziragi, ćerkom Karoline od Monaka.

Od 1997. do 2005., bila je u vezi s glumcem Žerarom Depardjeom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs