neverovatna sudbina nika kejva

SLAVNOM MUZIČARU PREMINUO I DRUGI SIN: Samo nekoliko dana pre smrti izašao iz zatvora, evo zašto se našao iz rešetaka!

Slavni australijski muzičar je doživeo da, za samo nekoliko godina, izgubi dva sina!

Vip roditelji
14:52h Autor:
SLAVNOM MUZIČARU PREMINUO I DRUGI SIN: Samo nekoliko dana pre smrti izašao iz zatvora, evo zašto se našao iz rešetaka!
Foto: Profimedia

Nik Kejv, koji se suočava sa nenadoknadivim gubitkom, saopštio je strašne vesti. Naime, njegov stariji sin Džetro Lezenbi preminuo je u 30. godini!

- Sa puno tuge mogu da potvrdim da je moj sin Džetro preminuo. Bili bismo zahvalni za porodičnu privatnost u ovom trenutku - rekao je Nik.

Džetro Lezenbi je rođen u Melburnu 1991. godine i tek sa osam godina je saznao da mu je Kejv otac.

Bavio se manekenstvom, a glumio je i u filmovima "Corroboree" iz 2007. i "My Little Princess" iz 2011. godine. A interesovala ga je i fotografija.

On je tek prošlog četvrtka, 5. maja, pušten uz kauciju iz pritvorskog centra u Melburnu, nakon što mu je sudija za prekršaje naložio da se podvrgne lečenju od zavisnosti i da izbegava kontakt sa majkom naredne dve godine.

Iza rešetaka se našao zbog svađe sa majkom, koju je udario u lice i ostavio krvavu i u modricama. Njegov advokat Šon Gatas rekao je da mu je dijagnostikovana šizofrenija, što je uticalo na njegovo ponašanje.

On je ranije bio u zatvoru 2018. godine zbog mnogih nasilnih napada na tadašnju devojku.

Nik Kejv je pre sedam godina izgubio i petanestogodišnjeg sina, koji je pao sa litice visoke 18 metara, nedaleko od njihovog porodičnog doma u Brajtonu!

- Osećam prisustvo svog sina, svuda, ali on možda nije ovde. Čujem ga kako mi priča, vaspitava me, vodi me, iako možda nije ovde. Posećuje Suzi u snu redovno, razgovara sa njom, teši je, ali možda nije ovde. Duhovi su ideja u suštini. Kao i ideje, tako su i duhovi mogući. Prati svoje ideje, jer sa druge strane ideje se nalazi promena, rast i kajanje. Stvori spostvene duhove. Pozovi ih. Oživi ih. Razgovaraj sa njima. Njihova ruka nas vraća u svet na koji smo osuđeni - rekao je u jednom intervjuu muzičar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs