ljubav na prvi pogled

GODINAMA SE VEROVALO DA JE ISTINA: Ovo je najveća ZABLUDA o odnosu Cece i Arkana!

I dalje se priča o promeni frizure folk dive Svetlane Ražnatović!

Vip priča
Autor:
GODINAMA SE VEROVALO DA JE ISTINA: Ovo je najveća ZABLUDA o odnosu Cece i Arkana!
Foto: ATAImages

Arkana i Cecu spojio je Oliver Mandić, tako što je angažovao Džeja i nju da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde. Isitče da se i danas seća koliko je tremu tada imala.

- Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Imala sam veliku treamu kada je trebalo da pevam sa Džejem, za Dan garde - rekla je Ceca gostujući u "Maksoviziji" 1996. godine.

Sudbonosni momenat se desio 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinetal". Mnogo puta je jedna od naših najpoznatijih pevačica naglašavala da se ljubav između njih desila na prvi pogled!

Međutim, iako su prošle decenije otkad je Ceca nosila kratku kosu, ova njena frizura je bila uzrok glasila koje se i sada vezuju za Arkana. Naime, pričalo se da ju je upravo on ošišao.

- Ja sam čuo da sam ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali - izjavio je Arkan tada.

Ali, Ceca se nije složila u potpunosti sa njim.

- Nije bilo tako, bilo je: "Daj da upoznam tu devojku Cecu", umilnim glasićem i dodao je: "Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je". Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku - pričala je Ceca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs