NIKADA SE NIJE KAJALA ZBOG IZBORA!

NATAŠA BEKVALAC ISKRENA DO KOSKE, OTKRLA NEPOZNATE DETALJE O SVA 3 BRAKA: Zbog Danilove nesreće umreću sa ovime na SRCU!

Poznato je da ova pevačica svoja osećanja nikada nije krila, a sada je otkrila i neke nepoznate detalje o svojim ljubavnim odnosima!

Ljubav i zavođenje
13:02h Autor:
NATAŠA BEKVALAC ISKRENA DO KOSKE, OTKRLA NEPOZNATE DETALJE O SVA 3 BRAKA: Zbog Danilove nesreće umreću sa ovime na SRCU!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako se ova muzička zvezda neretko šali na račun svog ljubavnog života, preživela je velike brodolome. Od saobraćajne nesreće prvog supruga i vaterpoliste Danila Ikodinovića, koju je jedva preživo, do nasilja od svog poslednjeg partnera Luke Lazukića.

Međutim, javnosti je otkrila, gostujući na Super TV-u svoja najdublja osećanja, uspomene, životne momente koji su je obeležili.

Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu vidala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da je nešto gde je prognoza jako loše izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi —kaže za Super TV pevačica.

Takođe, naglasila je da je njihov odnos već nailazio na brojne prepreke i pre nesreće, te je njihov zajednički život bio na veoma klimavim nogama.

— Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka.

Nikako se ne slaže sa konstatacijom, koju često čuje - da je pogrešila u odabiru svih ljubavnih problema.

— Saradljiva sam osoba, znam da saslusam, priznam i prihvatim. Ljubav ili ono što ja vidim kao ljubav, mene to strašno obuzme i ja budem u transu. Ne mogu da shvatim kada sam donela svoje odluke, jer je to potpuno drugo stanje. U tom svom zanosu, sve tako započne brzo, a onda manje-više se i tako završi. Do mog otreżnjena ne treba da prođe dugo vremena da bih uvidela kako stoje stvari. Ne bih se složila da sam tri puta pogrešila kada su brakovi u pitanju, ja bih istakla da sam svaki put pravo izabrala, jer iz prvog i trećeg puta koje sam pravo izabarala dobila sam dve ćerke koje su moja žila kucavica. Moj drugi brak je za bene bilo jedno lepo iskustvo, gde nemam nijedno ružnu reč da kažem za Ljubu Jovanovića i odnosu kojem smo imali.

Treći brak sa Lukom Lazukićem završio se burno, nakon prijave za nasilje u porodici, a Nataša ovako opisuje taj period.

— Ja sam dostojanstvena žena i nikada u svojim padovima nisam bedna, jadna. Nekako čini mi se da kroz život koračam dostojanstveno. A ovde nemaš mogućnost da zadržiš svoje dostojanstvo, jer si mizerno ponižen i tom periodu kada treba da se osećaš kao princeza i poštovana kao kraljica. To je jedini period kada žene imaju opravdanje da budu razmażene, jer su na svet donele dete, kaže Nataša.

I dodaje da je imala veliku podršku okoline tada kada je doživela i prijavila nasilje u porodici.

— Bez obzira na to što se svi trude da te ohrabre, ali u biti ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila ima "ti nigde nisi pogrešila". Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dve. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim — zaključila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs