Ima velike planove

DRAGANA MIĆALOVIĆ NAPUŠTA IGRU SUDBINE: Ovo joj je sada prioritet!

U glumačkom porodičnom okruženju, Dragana je ipak odlučila i da napravi jedan novi, veliki iskorak

Šuška se
Autor:
DRAGANA MIĆALOVIĆ NAPUŠTA IGRU SUDBINE: Ovo joj je sada prioritet!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Una Hristić u "Igri sudbine" je uloga koja je Dragani Mićalović donela brojne nove obožavaoce, ali je ipak došao trenutak da se publika rastane od nje, piše Lepa&srećna.

Srpska glumica otkrila je da se u seriji više neće pojavljivati, a novi rasplet je samo još jedno od iznenađenja koje je gledaocima priredio scenarista Žarko Jokanović. Kako je Dragana govorila, Una je bila prototip jedne idealne devojke i čoveka. "Ljudi vole njenu iskrenost i požrtvovanost i vidim da navijaju za Luku i Unu", ispričala je za TV Prva. "Mislim da su nas zavoleli i gde god da se pojavimo zajedno, bilo na filmskim susretima ili nekim događajima, obasipaju nas pitanjima.“

Dragana se, u velikoj meri, "srodila" sa Unom. "Kroz život vodimo neke slične borbe", ispričala je za Blic. "Una je takođe odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli."

U glumačkom porodičnom okruženju, Dragana je ipak odlučila i da napravi jedan novi, veliki iskorak. Naime, odlučila je da upiše i Fakultet savremenih umetnosti. Ima mnogo obaveza, ali često i propusti neke važne događaje, proslave, okupljanja. "Porodica i prijatelji su mi definitivno najvažniji u životu, te se trudim da svaki slobodan trenutak provedem sa njima", ističe Dragana.

Na pitanje da li joj zet Vojin Ćetković daje savete otkriva: "Apsolutno. Njegovi saveti su mi beskrajno važni i korisni."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs