TRI SESTRE

KLAN MIĆALOVIĆ DOMINIRA: Slobodu i Gagu svi znate, a ovako izgleda treća sestra, koja ne voli svetla reflektora!(FOTO)

Tri sestre prosto zasenjuju svojom lepotom i harizmom

Star look
Autor:
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Sloboda i Dragana Mićalović su uveliko poznate javnosti, one su poznate pozorišne i filmske glumice. Sestre Mićalović su svojim talentom i posebnošću svakako postale i same po sebi brend. Ipak, nisu samo njih dve deo poznate porodice.

Iako mnogi možda ne znaju, a verovatno iz razloga što ona nije javna ličnost i ne voli da se eksponira - tu je i treća sestra, Mirjana. Ona koja se nije opredelila za javni život, već vodi život daleko od svetala pozornice i kamera.

Tri sestre su veoma bliske i to se da zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, ali i komentarima ispod njih, u kojima uvek "podsete" jedna druga da se "vole najviše na svetu" i uvek podržavaju jedna drugu.

Zajednički trenuci van svetala pozornice i bliceva foto-aparata, spajaju ove tri sestre, pa tako s vremena na vreme ovekovečile po neki zajednički momenat, koji podele sa pratiocima na društvenim mrežama.

Mirjana je najstarija sestra, a s obzirom na to da iver ne pada daleko od klade, ne sumnjamo da je i ona vredna i odmerena osoba kao sestre. Lepotu je nepotrebno komentarisati.

Ono što moramo da istaknemo - jeste da sve tri sestre neverovatno liče!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...